kfg Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Microsoft'un bu joystick'ini arıyorum fakat hiçbir yerde yok. Üretimi kalktığından bazı yerlerde bir tek force feedback'li olanlardan var. Henüz kesin alacağım diye birşey yok ama bulabileceğim bir yer veya iyi bakıp da satmak isteyen varsa buraya mesaj atsın. Bu arada İstanbul'da oturuyorum. [Bu mesaj kfg tarafından 27 Ekim 2004 17:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 bende var, yurtdışında olmasaydım satardım da. gıcıklık olsun diye yazmıyorum tabii. sadece şunu söyleyeyim, force feedback'li almadığıma pişman oldum. fiyatından dolayı mı force feedback'siz istiyorsun? force feedback'le oyun zevki çok daha artıyor çünkü. nfsu oynuyorum şu sıralar bunla. analog bir şeyle oyun oynamak klavyeden çok farklı. para ve koyacak yer sıkıntısı olmasa gidip bi wheel bile almak istiyorum şu sıralar.. tabii yine force feedback'li.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crippmind Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Ben de kesinlikle forcefeedbackli olanından almanı tavsiye ediyorum. uçak similasyonlarında kanatlara vuran ani kaldırma kuvvetinden, pervanenin yarattığı torque a kadar hepsini hissediyorsun.[signature][hline]A-------|............_____ | _____..... C----:<ııııco==|ı..... ___(o)__/_....... E-------|/..................../ ............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Aslında ben pek joystick hastası değilim,hiç de kullanmadım. Ama arkadaşla netten combat flight simulator oynuyoruz ve oyunu klavyeden oynayınca tamamen bir felaket oluyor. Yani daha iyi oynamak için değil yalnızca oynamak için alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar