sheref Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Kuveyt dinarı bozdurabiliyor muyuz ülkemizde herhangi bir döviz bürosunda yoksa Merkez Bankasına mı gidilmesi gerekli?[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarthon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 studyo umitin yanındaki bozuyor[signature][hline]i demand nothing, but i want it all.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 nişantaşı civarında bozacak biyer bilen var mı?[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarthon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 ugurlu doviz burosu wardı ama nerdeydi hatılamıyorum[signature][hline]i demand nothing, but i want it all.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 teşvikiye caminin aşşasonda vardı yanı nda hsbc vardı hatta,orası bozuoyrdu eskiden. bi kere bozdurtmuştumda ordan bilioyrum.[signature][hline]kapansın camiler açılsın meyhaneler için dostlarım bu gece benim için için için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 teşekkürler bi yolunu buluruz onun da insan neden dinar ile ödeme yapar be kardeşim ayıp değil mi :)[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 ben bozuyorum kuveyt dinari adres veriyim[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 sanırım bu dinar ile yapılan ödemelerde kara para aklama kokusu var :)[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Nerden buldun dinarı ya . Hemide kuvety . :)[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim | " 8 " Day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar