Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wow dersi

THARKAS

Öne çıkan mesajlar

eveet simdi bir gonullu bir yuceruhlu yardim sever bir insan ariyoruz o insanki wow un pvp sistemini vs sini bilmeyen kisileri bir mekanda toplayacak yemek yerken biseyler icerken sorulari yanitlayacak.

ben estel dogdog olarak simdilik 3 kisiyiz ac ac bekliyoruz kadikoy tarafinda oturuyoruz:) hermekana damlariz bizim gibi olan vardir elbet bir kac arkadas daha.

Hem hos olur wow cikmadan once guzel bir toplanti olur geyik olur:)

varmidir boyle bir babayigit:)[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Sosyal ağlarda paylaş

tharkas bence en gec subat cıkar bu arada bu open her an baslayabılır kasım 15 de oyun cıkıcak zaten aha geldık kasıma valla bu hafta sonu hersey olabılır[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz
Msn/Mail:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Şahsi düşüncem eğer denildiği gibi 22 kasım civarı çıkacaksa oyun (dikkat edin çıkacaksa diyorum) open betayı 15 veya en erken 8'i gibi bekleyin. Open beta bir ya da 2 haftadan fazla sürmeyecek. Çünkü open beta'nın tek bir amacı var, o da insanları oyalayıp EQ2'ye kaymalarını engellemek. Yoksa test mest hikaye, stress testlerini yaptılar, bugların zaten çoğunu biliyorlar.
O yüzden, EQ2 gone gold olunca çat diye open beta açılırsa hiç şaşırmayın. Blizzard'ın son darbesi SOE'e bu olacak.

NOT: Bütün bunlar kişisel görüşlerim olup hiç bir official olay içermemektedir.
Sosyal ağlarda paylaş

hadi yaw yokmu kimse kadikoye gelecek
kebap yeriz konusuruz ... modlar goreve:)[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri

[Bu mesaj THARKAS tarafından 28 Ekim 2004 12:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...