THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 eveet simdi bir gonullu bir yuceruhlu yardim sever bir insan ariyoruz o insanki wow un pvp sistemini vs sini bilmeyen kisileri bir mekanda toplayacak yemek yerken biseyler icerken sorulari yanitlayacak. ben estel dogdog olarak simdilik 3 kisiyiz ac ac bekliyoruz kadikoy tarafinda oturuyoruz:) hermekana damlariz bizim gibi olan vardir elbet bir kac arkadas daha. Hem hos olur wow cikmadan once guzel bir toplanti olur geyik olur:) varmidir boyle bir babayigit:)[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 ankarada olmasam iki çift laf ederdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Okumakla olmuyor, bence anlatmakla da olmaz. Betada gorucez insallah...[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 azıcık sabredin tyren bayadır ortalıkta gözükmüyor büyük ihtimalle büyük haberle geri dönecektir 1 hafta içinde open beta başlar hatta rüyamda yarın başlıyor diye gördüm inşallah olur :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 pek arastiramadim ama bir iki arkadas avrupa surumunun mayista cikacagini dumus hurafe demi bunlar?[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 yemegi siz ismarliyorsaniz direk gelirim anlatmaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 tharkas bence en gec subat cıkar bu arada bu open her an baslayabılır kasım 15 de oyun cıkıcak zaten aha geldık kasıma valla bu hafta sonu hersey olabılır[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 daha tüm classlarin talentlari gelmedi, skiller eksik, raid yaratiklari instanceslar eksik. Gerçi bunlar çabuk eklenebilecek şeyler olsa da bunu yapan blizzard, elli kere test etmeden çıkarmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solitude Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Şahsi düşüncem eğer denildiği gibi 22 kasım civarı çıkacaksa oyun (dikkat edin çıkacaksa diyorum) open betayı 15 veya en erken 8'i gibi bekleyin. Open beta bir ya da 2 haftadan fazla sürmeyecek. Çünkü open beta'nın tek bir amacı var, o da insanları oyalayıp EQ2'ye kaymalarını engellemek. Yoksa test mest hikaye, stress testlerini yaptılar, bugların zaten çoğunu biliyorlar. O yüzden, EQ2 gone gold olunca çat diye open beta açılırsa hiç şaşırmayın. Blizzard'ın son darbesi SOE'e bu olacak. NOT: Bütün bunlar kişisel görüşlerim olup hiç bir official olay içermemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 EQ2 zaten 8kasimda cikacak, yani gonegold filan da degil, raflarda olacak. Bu yuzden 8kasimdan biraz once baslamasi benim beklentimdir.[signature][hline][Golden Horde]Berke Khan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Bence bu hafta sonu birşeyler olabılır yada hafta içi kesin :P[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 hadi yaw yokmu kimse kadikoye gelecek kebap yeriz konusuruz ... modlar goreve:)[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri [Bu mesaj THARKAS tarafından 28 Ekim 2004 12:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar