Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wow dersi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eveet simdi bir gonullu bir yuceruhlu yardim sever bir insan ariyoruz o insanki wow un pvp sistemini vs sini bilmeyen kisileri bir mekanda toplayacak yemek yerken biseyler icerken sorulari yanitlayacak.

ben estel dogdog olarak simdilik 3 kisiyiz ac ac bekliyoruz kadikoy tarafinda oturuyoruz:) hermekana damlariz bizim gibi olan vardir elbet bir kac arkadas daha.

Hem hos olur wow cikmadan once guzel bir toplanti olur geyik olur:)

varmidir boyle bir babayigit:)[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Mesaj tarihi:
Okumakla olmuyor, bence anlatmakla da olmaz. Betada gorucez insallah...[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki:
yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım
Mesaj tarihi:
azıcık sabredin tyren bayadır ortalıkta gözükmüyor büyük ihtimalle büyük haberle geri dönecektir 1 hafta içinde open beta başlar hatta rüyamda yarın başlıyor diye gördüm inşallah olur :)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
pek arastiramadim ama bir iki arkadas avrupa surumunun mayista cikacagini dumus
hurafe demi bunlar?[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Mesaj tarihi:
tharkas bence en gec subat cıkar bu arada bu open her an baslayabılır kasım 15 de oyun cıkıcak zaten aha geldık kasıma valla bu hafta sonu hersey olabılır[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz
Msn/Mail:[email protected]
Mesaj tarihi:
daha tüm classlarin talentlari gelmedi, skiller eksik, raid yaratiklari instanceslar eksik. Gerçi bunlar çabuk eklenebilecek şeyler olsa da bunu yapan blizzard, elli kere test etmeden çıkarmaz.
Mesaj tarihi:
Şahsi düşüncem eğer denildiği gibi 22 kasım civarı çıkacaksa oyun (dikkat edin çıkacaksa diyorum) open betayı 15 veya en erken 8'i gibi bekleyin. Open beta bir ya da 2 haftadan fazla sürmeyecek. Çünkü open beta'nın tek bir amacı var, o da insanları oyalayıp EQ2'ye kaymalarını engellemek. Yoksa test mest hikaye, stress testlerini yaptılar, bugların zaten çoğunu biliyorlar.
O yüzden, EQ2 gone gold olunca çat diye open beta açılırsa hiç şaşırmayın. Blizzard'ın son darbesi SOE'e bu olacak.

NOT: Bütün bunlar kişisel görüşlerim olup hiç bir official olay içermemektedir.
Mesaj tarihi:
Bence bu hafta sonu birşeyler olabılır yada hafta içi kesin :P[signature][hline]Amerikan sineması sözüm sana , yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin, ama unutma, uzaylıda olsa, insan insandır by Cem Yılmaz
Msn/Mail:[email protected]
Mesaj tarihi:
hadi yaw yokmu kimse kadikoye gelecek
kebap yeriz konusuruz ... modlar goreve:)[signature][hline]

[Bu mesaj THARKAS tarafından 28 Ekim 2004 12:07 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...