AlicanK Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Merhaba arkadaslar ben web ile yakindan ilgilenen bir ultima oyuncusuyum arkadaslarla bir shard acabiliriz bende yardim amacli online account sistem yapacagim asp veya php tabanli olabilir, bazi sitelerden indirdim sistemler fakat anlayamadim.Bana biri guzelce izah edebilirmi nasil yapacagimiz telefonla burdan veya msnlede olabilir.Mesela burada yetkili olan coder bey veya birbaskasi.Tesekkurler yardimlariniz icin simdiden iyi aksamlar.
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 cgi desen yardım edecektim ;) arkadaşım arama yap birde buraya bak birde bir kaç başlık aşşağıda aynı topic açılmış senin gibi fake bir eleman tarafından.[signature][hline]bizler en iyilerin en iyisiyiz ne istediğimizi biliriz ve onun peşinden gideriz | xharloan
AlicanK Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 cgi nasil olacak peki.Mesela swat account maker var nasil yapicaz anlatabilir misin
WildGenie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 msnm: [email protected] [email protected]
Moonlight Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 PHP ile yapmak istiyorsan, fopen(), fgetc() gibi dosya komutlarını kullanarak accounts.txt dosyasının sonuna gidip, daha sonra ise fprintf() veya fputs() gibi komutlarla yeni account bilgilerini uygun formatta yazmalısın... İnternet'te biraz arama yap... Google insanın iyi bir dostudur...
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Aslında Wildgenie phpnuke için bir tutorial yapsada yayınlasa ne güzel olur dimi ;) Fatal War'da ve zamanınd Nova'da olan sistemi :)[signature][hline]bizler en iyilerin en iyisiyiz ne istediğimizi biliriz ve onun peşinden gideriz | xharloan
Sitro Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 PHP ile bir ornek yazalim, query string sizin dataniza gore duzenlenecektir tabi ki. $queryString="select username, password, email from users;"; $query=mysql_query($queryString); $accfilename="sphereacct.scp"; $accfile=fopen($accfilename, "w+"); while ($accdata=mysql_fetch_assoc($query)){ fputs($accfile, "[".$accdata['username']."]nPASSWORD=".$accdata['password']."nEMAIL=".$accdata['email']."nLANG=TRKnn"); } fclose($accfile); ?>[signature][hline]So long have i waited..
Frasier Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Wildgenie De Yazmıs Yazı. Waş :)[signature][hline]Yemine Gerek Görmeyecek Kadar Sözlerine Sadık Ol...
Öne çıkan mesajlar