tuubaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 İyi günler arkadaşlar. Hacettepe Universitesi gıda mühendisliği bölümü 2. sınıftayım. İstatistikden kaldım :( Bizim bölümün hocası sıkıntılı biraz seneye halledebileceğimi düşünmüyorum. Sorum şu; Ankara da hangi universitede ve hangi bölümde şeker gibi bir istatistikci var? Bide bizim okulda olan varsa yaz dönemi için biyoloji bölümünde dersin açıldığını söylediler. Acaba bu fakülteler arası denklik işleri nasıl yürüyor fikri olan var mı? Bana örnek dilekçe gönderebilecek olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 üniversite içinde zaten dersin kodu bellidir. aynı kodla başka bölümde veriliyorsa direk alırsın problem olmaz. denklik verilmesi sadece türkçe-ingilizce işlerinde problem çıkarır üniversite içi. dilekçe de hacettepenin sitesinde falan vardır, okulun kendi örnek dilekçesini bulup ona göre yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Merhaba tuba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 hoşgeldin okulun ogrenci isleri yardimci olur aslinda bu konularda ama illa bilen vardir cevaplasinlar ama 1 dersten kaldim diye de bu kadar heyecana gerek yok bence HOCA SANA TAKTI MI? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 sana takan hoca, eğer istemezse o dersi saydıramazsın. git hocanla konuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 özelden facebook adresini yollarsan, yardımcı olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 istatistiklere gore o dersten gecmen mumkun degil ugrasma bosuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 en azından kaldım demiş hoca bıraktı dememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Selam ben hacettepe'de gıda mühendisliği okuyorum. Süt İmal'ı çok zor ders ben de ondan müzdaribim :( Cengiz Hoca mı giriyor istatistiğe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 aa aynı bölüm, ne tesadüf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 istatistik ne kadar sıkıntılı olabilir ki bende kalmıştım ilk seferinde ama normal dağılımı iyi öğren hocayla tartışmadıysan kalmazsın. Eskişehir'de okuyup Kütahya'dan yaz okulu ile ders saydırıp okul bitiren arkadaşım vardı içerik ve kredi uyuyorsa saymaları lazım ama mühendislik fakültesinden almaya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 kodu modu salla, ders içerikleri önemli önce ona bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 slmmmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 herşey dersin hocasından geçiyo. o denklik olur demediği surece dansetmenin bi anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 ders bile dengi dengine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar