Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ders denkliği

tuubaa

Öne çıkan mesajlar

İyi günler arkadaşlar. Hacettepe Universitesi gıda mühendisliği bölümü 2. sınıftayım. İstatistikden kaldım :( Bizim bölümün hocası sıkıntılı biraz seneye halledebileceğimi düşünmüyorum. Sorum şu; Ankara da hangi universitede ve hangi bölümde şeker gibi bir istatistikci var? Bide bizim okulda olan varsa yaz dönemi için biyoloji bölümünde dersin açıldığını söylediler. Acaba bu fakülteler arası denklik işleri nasıl yürüyor fikri olan var mı? Bana örnek dilekçe gönderebilecek olan var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

üniversite içinde zaten dersin kodu bellidir. aynı kodla başka bölümde veriliyorsa direk alırsın problem olmaz. denklik verilmesi sadece türkçe-ingilizce işlerinde problem çıkarır üniversite içi.

dilekçe de hacettepenin sitesinde falan vardır, okulun kendi örnek dilekçesini bulup ona göre yaz.
Sosyal ağlarda paylaş

istatistik ne kadar sıkıntılı olabilir ki bende kalmıştım ilk seferinde ama normal dağılımı iyi öğren hocayla tartışmadıysan kalmazsın. Eskişehir'de okuyup Kütahya'dan yaz okulu ile ders saydırıp okul bitiren arkadaşım vardı içerik ve kredi uyuyorsa saymaları lazım ama mühendislik fakültesinden almaya bak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...