Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Merhaba Oynayanlarin cogunlugu piracy mi yapmakta acaba?Yapmayanlar varmi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Ben yapmıyorum bildigim bi sürü tr de yapmıo[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Sormamin amaci gordugum konularda genelde piracy yapmak isteyenler cokmus gibi geldi.Belki ben yanlis anladim,yaniliyorumudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Yok sen onlara bakma miner daha çok oyunda :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyrut Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 sol invictus yapiyor su an !! figer arkadaslarin cogu madenci[signature][hline]My victims are poor or rich , young or old , strong or weak and i come to take your soul... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
under_the_runes Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 evet abi pirating yapiyoruz, gate camp yapiyoruz + yetim hakki yiyoruz :D[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship "Resistance is futile!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar