Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Eveet. Birisi hotmail hesabımın kitlenmesine sebep olmuş. 1 yıl öncesine kadar üye olduğum her yerde bu mailim var ve kurtarma maili olarak taa orta 2 de kullandığım maili girmişim(ki kilitlenen mailimi de lise 2de almıştım). Bu maile de giriş yapamıyorum böyle bir windowslive id yok diyor bana hotmail. e napcam ben yok mu başka kurtarma şansım. gizli soru falan da göremiyorum cevaplamışımdır belki zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 hesap kurtarma seçeneği var ananın kızlık soyadına kadar herşeyi sordukları birşey var onu dolduruyorsun eger inanırlarsa 24saat içinde hesabı sıfırlayıp iade ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 altta yazdıklarımı ya da buyuk bolumunu biliyorsan kurtarırsın. dogum tarihi ulke Sehir Posta kodu Kayıt olus tarihi En son ne zaman emiline girdin Eski Sifrelerin Eski Gizli Soruların Eski gizli sorularının cevapları emaile klasor olusturdun mu? isimleri nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 hani abi nerde bu seçenek ilk girişte direk şu ekran çıkıyor http://img.photobucket.com/albums/v433/ferit/fsd.jpg sonra devam diyince de bu http://img.photobucket.com/albums/v433/ferit/das.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 help yok mu hacı? once oturumunu kapat sonra yardım iste? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 bi form çıktı doldurdum bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 oha hemen cevap geldi kurtardın sistemi diye. şimdi şöyle bir sorunum var. ikinci e posta adresimi silmem için o postaya bir ileti atıyor. e öyle bir posta adresi yok artık. nasıl olcak bu iş. ______ edit: lol sıfırdan açtım hesabı oldu. akşam akşam kafa basmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 LAN! doğrulama maili atıyor silmek için. giriyorum açıyorum doğrulama mailini içindeki linke tıklıyorum. diğer hesapla giriş yap diyor. giriş yapıyorum sil o maili diyorum doğrulama maili atıyor silmek için. giriyorum açıyorum doğrulama mailini içindeki........ sonsuz döngüye girdi bu nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 lol Ben daha önce direkt support team ile bağlantıya geçmiştim . eski bilgilerimi sorup sonra yeni mail adresimi sormuşlardı sonra oraya şifrem gelmişti. Sen baya değişik bişiler yapıosun gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Dün gece hallettim ama nasıl yaptım.hatırlamıyorum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar