Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deprem

cavanagh

Öne çıkan mesajlar

AaAaA tabi bizim neyimiz eskik hei ? Aha bak attım . Aha !

Deprem Dominik cumhuriyetinde olmuştur . Devlet başkanlrı dumur bir şekilde yaptığı açıklamada bu olayın marstaki ördekler tarafından meydana geldiğini idda etmiştir ...[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt

Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim | " 8 " Day

[Bu mesaj Black_Lupin tarafından 28 Ekim 2004 00:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Black_Lupin, 28 Ekim 2004 00:31 tarihinde demiş ki:
AaAaA tabi bizim neyimiz eskik hei ? Aha bak attım . Aha !

at tabi ya aha bak bi tane dha at1m ooh mis gibi paticik forumlar1 buras1 paticik 1 kelime soyle sus degil ki ? Diyyymiii[signature][hline]Bennnnn
Sagopa Kajmer
Ceza Fatalrhymer
Allways Turkish Rap
www.bkcartoons.com
Gomedi Zanat ahahaha !!!
Sosyal ağlarda paylaş

japonya'da da deprem olduğunu da söylüyolar.

türkiye ile alakası yok ama japonya'nın.
türkiye'de olan depremler afrika kıtasal plakasının yukarı doğru hareketinden kaynaklanıyor.
bu da atlas okyanus plakasının afrika kıtasının altına girmesinden kaynaklanıyor.[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
7/24 melancholic
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Deprem Dominik cumhuriyetinde olmuştur . Devlet başkanı dumur bir şekilde yaptığı açıklamada bu olayın marstaki ördekler tarafından meydana geldiğini idda etmiştir ...

Yukarda nedeni yazıyor . Arkadaşlar[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt

Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim | " 8 " Day
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chimera167, 28 Ekim 2004 00:29 tarihinde demiş ki:

ee bat1o mu s1md1 sende at Allah Allah konusuoz kerdes1m msj atma yasag1 m1 war acabada biz bilmiyoruz ...

ilk sayfada ölüceksiniz şeklinde 15 mesaj görünce ister istemez batıyo, mesaj atma yasağı yok da konuyla ilgisiz msg atıp konuyu çarpıtmak pek de takdir edilen bi davranış biçimi değil.(şu an ben de aynısını yapmış olsam da..)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Head, 28 Ekim 2004 00:32 tarihinde demiş ki:
japonya'da da deprem olduğunu da söylüyolar.

türkiye ile alakası yok ama japonya'nın.
türkiye'de olan depremler afrika kıtasal plakasının yukarı doğru hareketinden kaynaklanıyor.
bu da atlas okyanus plakasının afrika kıtasının altına girmesinden kaynaklanıyor.

Evet haberlerde gosterdiler tren istasyonu ve okulu canl1 gosterd1lar onlar b1le cok t1rst1 b1z1 dusun b1 de h1cb1r guvencem1z yok peeeeh !!![signature][hline]Bennnnn
Sagopa Kajmer
Ceza Fatalrhymer
Allways Turkish Rap
www.bkcartoons.com
Gomedi Zanat ahahaha !!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GeeM, 28 Ekim 2004 00:34 tarihinde demiş ki:
said:
Chimera167, 28 Ekim 2004 00:29 tarihinde demiş ki:

ee bat1o mu s1md1 sende at Allah Allah konusuoz kerdes1m msj atma yasag1 m1 war acabada biz bilmiyoruz ...

ilk sayfada ölüceksiniz şeklinde 15 mesaj görünce ister istemez batıyo, mesaj atma yasağı yok da konuyla ilgisiz msg atıp konuyu çarpıtmak pek de takdir edilen bi davranış biçimi değil.(şu an ben de aynısını yapmış olsam da..)

ben al1st1m sen1n g1b1lere o yuzden b1s1 dem1om eywallah...[signature][hline]Bennnnn
Sagopa Kajmer
Ceza Fatalrhymer
Allways Turkish Rap
www.bkcartoons.com
Gomedi Zanat ahahaha !!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Black_Lupin, 28 Ekim 2004 00:34 tarihinde demiş ki:
said:
Deprem Dominik cumhuriyetinde olmuştur . Devlet başkanı dumur bir şekilde yaptığı açıklamada bu olayın marstaki ördekler tarafından meydana geldiğini idda etmiştir ...

Yukarda nedeni yazıyor . Arkadaşlar

ehueuheuh süper ya simdi 1-2 kisi c1kar

- konuyu carpt1rd1n1z yok oyle yok boyle
sakadan anlamayan mongollar sürüsü...[signature][hline]Bennnnn
Sagopa Kajmer
Ceza Fatalrhymer
Allways Turkish Rap
www.bkcartoons.com
Gomedi Zanat ahahaha !!!
Sosyal ağlarda paylaş

Japonya'daki deprem ile ilgili bir şeyler vardı televizyonda geçen gün. Alttaki yazıda aynen "Japonya'da deprem! 3 ölü!" yazıyordu. Çok büyük felaketmiş gibi. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim.[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ?
Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GeeM, 28 Ekim 2004 00:39 tarihinde demiş ki:
post kasma olayının yeni adı şaka olmuş sanırım.
Her neyse mongol lafını aynen iade ediyorum ve seni akıllı konuşmaya davet ediyorum.
bu arada deprem ukrayna'da 6 şiddetinde olmuş, geçmiş olsun

:lol:
*guler geçerrrrr*[signature][hline]Bennnnn
Sagopa Kajmer
Ceza Fatalrhymer
Allways Turkish Rap
www.bkcartoons.com
Gomedi Zanat ahahaha !!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Naa, 28 Ekim 2004 00:37 tarihinde demiş ki:
Benim anlamadıgım bir nokta var bu japonyadakiler neden korkarlar deprem olunca. 7 siddetindeki depremde bile koskoca ulkede 3 kisi oluor(bu en kotu ihtimal) hala kacısıp duruolar ortalıkta.

o 3 kişiden biri olmaktan korkuyolardır.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GeeM, 28 Ekim 2004 00:39 tarihinde demiş ki:
deprem ukrayna'da

Oluyosa buraya türkiyeye gelinceye kadar . AMANİN dayııı neettin . Buraya İstanbul'a gelinceye kadar ortalığı toza dumana katmıştır .

Bu yüzden TIRAŞŞŞŞŞŞŞ diyorum .[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Selocan, 28 Ekim 2004 00:38 tarihinde demiş ki:
Japonya'daki deprem ile ilgili bir şeyler vardı televizyonda geçen gün. Alttaki yazıda aynen "Japonya'da deprem! 3 ölü!" yazıyordu. Çok büyük felaketmiş gibi. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim.

Eet onlar icin 3 olu buyuk facia zaten genelde yarali bile vermiorlar.Oyle ekonomiye ole standartlarda bir yasamda yakısır zaten.[signature][hline]Bakınız!Na
Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim!
Sosyal ağlarda paylaş

ya annem yastigimin altina duduk koydu üff sinirim harbi bozuldu simdi :( :( :( :( :( :( :( :(

Geem adl1 arkadas özür dilerimm... :([signature][hline]Bennnnn
Sagopa Kajmer
Ceza Fatalrhymer
Allways Turkish Rap
www.bkcartoons.com
Gomedi Zanat ahahaha !!!

[Bu mesaj Chimera167 tarafından 28 Ekim 2004 00:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

chimera söyliyecek lafı olmayan insanlar güler geçer, o yüzden davranışını yadırgamıyorum, ben senden bişi rica ettim keyfin bilir. Şurda bişeyler paylaşıyoruz, paylaşıcak bişeyin yoksa gölge etmeyiver derim sadece, 30 a yakın mesaj atmışssın şu thread'e bi tanesinde bişey söylememşsin ama, ben bunu post açlığına veririm sadece.
TIRAŞŞ diyen arkadaşa, şu saatte gelip burda yalan söylemek gibi bi hobim yok, ben aldığım bi bilgiyi paylaştım, TIRAŞŞŞŞ'dan daha insancıl bi tepki verebilirdin.. sen de aldığın bilgiyi paylaş da doğrusunu beraber öğrenelim.. amaç bu diil mi?[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chimera167, 28 Ekim 2004 00:43 tarihinde demiş ki:
ya annem yastigimin altina duduk koydu üff sinirim harbi bozuldu simdi :( :( :( :( :( :( :( :(

Geem adl1 arkadas özür dilerimm... :(

Okumadin sanirim neyse ben biliyorum icimden geceni :/[signature][hline]Bennnnn
Sagopa Kajmer
Ceza Fatalrhymer
Allways Turkish Rap
www.bkcartoons.com
Gomedi Zanat ahahaha !!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...