SCelen Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Playstation'da Grandia serisini oynamıştım vakti zamanında, PC için böyle bir imkan varmıdır yoksa PC'de Final Fantasy dışında bir opsiyonum mevcutmudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 2 olcak pcde. diğerlerini görmedim hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 diğerlerini emulatörle zorlayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Emulatör ile PS oyunları ne derece oynanır orasıda bir muamma, Peki PC için başka turn based savaş sistemi olan (FF Serisi gibi) oyun tavsiye edebilecek varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 septerra core var bide çok eskilerden icarus var ona bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 ben emulatör ile suikoden 1-2 yi ara ara bitiririm. cillop gibi de çalışıyor. tavsiye ederim. yok emu ile uğraşamam diyorsan Sudeki ve The last remnant var ff stayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 aynen 2 pc de var 1 de emu ile o diilde 1 ne güzel oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar