Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 İçinizde sorunlu, hasta ruhlu insanlar vardır bu sorum onlar için. Wowo Model Viewer ile Wowdaki sesleri dinleyebiliriz biliyorsunuzdur. Benim bulmak istediğim ses dosyası Tol Barad başladığı anda ekrana Gir veya Cancel et seceneklerini sırasında çıkan ses. Yani CLICK gibi bir ses ama adını bulamadım. Mesela BG sırası geldiğinde calan ses dosyası PVPThroughQueue.ogg. Ama bir turlu TolBarad sırası geldiginde calan dosyayı bulamadım. Buyrun kasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sertcocuk Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 o sesi şu anda hatırlayamadım. bi kuple mırıldansan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Sesin çıkmasına sebeb olan tetikleme BATTLEFIELD_MGR_ENTRY_INVITE ama bunu çaldırmayı beceremiyorum :P Bir addon var lua dosyası alttaki gibi ama nedense BG giriş sesini TB girişinde gene de çalmıyor. local TBandWG = CreateFrame("Frame", nil, UIParent) TBandWG:RegisterEvent("BATTLEFIELD_MGR_ENTRY_INVITE"); TBandWG:SetScript("OnEvent", function(self, event) if event == "BATTLEFIELD_MGR_ENTRY_INVITE" then PlaySoundFile("DataSoundSpellsPVPThroughQueue.ogg"); end end) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Veya daha basitini sorayım :P Eventimiz adı : BATTLEFIELD_MGR_ENTRY_INVITE Ve ben bu event olmuş gibi nasıl komut verip olması durumunda ne ses çıkacak duyabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 abi çok afedersin ama napıcan bunu ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 valla ben w3 te illidan ın i'm blind not deaf lafını mesaj sesi olarak 1.5 sene kullandım. böyle bişey için olsa gerek :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sertcocuk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 cevap veriyorum sound.mpq içinde SoundINTERFACEuEscapeScreenOpen.ogg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Ben powerpoint hazırlarken kullanıyordum, hoca adam özenmiş seslere bile neler yapmış diyordu iyi not veriyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar