monre Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 arama yaptim bir iki soru buldum ama tam olarak cevap alamadım. yardim ederseniz sevinirim... Britain hariç tüm şehirlerde balik tutuluyor ama nedense Britain de tutulmuyor.. Nazar deydi acaba?[signature][hline]Gün Gelecek Işığım Karanlığı Yenecek... www.ovedron.com
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Arama yapmamışsın anlaşılan bir aradım gözüme çarpan 123151 tane topicten biri ahanda bu[signature][hline]bizler en iyilerin en iyisiyiz ne istediğimizi biliriz ve onun peşinden gideriz | xharloan
Governor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 AvLanma yasağı geLmi$tir :)[signature][hline]- Imaginary UO Shard - http://www.imaginaryuo.com MSN: [email protected]
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Biliyosun bu herzaman olur belli denizlerde balıkların yumurtlama dönemi tamamen geçinceye kadar avlanma yazağı gelir . Lütfen sen bi "Denizlerimizde Bu Gün " programını izle .[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim | " 8 " Day
Laistragon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 said: Governor, 28 Ekim 2004 00:32 tarihinde demiş ki: AvLanma yasağı geLmi$tir :) lol[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos |
Gigabyte Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 ovedron muş overon world ile ne alakasi var bide bunu açiklarsan sevinirim...[signature][hline]Ultima Emeklisi...
Öne çıkan mesajlar