TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 2012-2013 eğitim öğretim döneminde tüm bölümlerde kredili sisteme geçilecektir.ayrıntılı bilgi için açk öğretim büroları ile iletişime geçebilrisiniz. bildiğin voleyi çaktılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 çalışkan öğrenciye mi iyi bu yoksa alakasızlara mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Önceden neydi ki, bilmiyoruz tam AÖF'li olmadığımızdan. Kredili sistemde ders vermek daha zor olur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 eski sistemde 4 ders geçen üst sınıftaydı 50 ile geçsende geçiodun.şimdi normale çevirmişler haliylede mezun sayısı %70 düşecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Suriyeye falan mı dalıcazki. Asker lazım olmuş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Fark etmiyor ki adamlar askerliğin tecil olayını kaldırdılar git aöfe kayıt ol 29 yaşına kadar askere gitmene gerek yok istersen her sene sınıfta kal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 TD)Pentagram said: eski sistemde 4 ders geçen üst sınıftaydı 50 ile geçsende geçiodun.şimdi normale çevirmişler haliylede mezun sayısı %70 düşecek. 2 yıllık bi programa kayıtlıyım ben ve ilk sınıftayım 8 dersim var kaçını geçersem 2.yıl derslerini de alabiliyorum şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 4 ders geçmen yetiyor. bu dönem için böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 iyi olmuş açık öğretim yan gelip yatma yeri değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar