Insane_NightMare Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Bana su Wow u nerden bulabilecegime dair bir kisi yardımcı olursa cok sevinirim. Tesekkürler.. Saygilarimla..[signature][hline]Bir oyunu bilmekle , oynamak arasındaki farki karistirmayin.©
Insane_NightMare Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 internetten nerden indirebilirim ben kötahyalıyımda :D[signature][hline]Bir oyunu bilmekle , oynamak arasındaki farki karistirmayin.©
Insane_NightMare Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Bilen yokmu acaba??[signature][hline]Bir oyunu bilmekle , oynamak arasındaki farki karistirmayin.©
Ceti Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 gönderirdim kargo ile ama göndermeycegim.. bir iki topic asagiya baksan gorursun ist disinda oturanlara hic bir ucret talep etmeden gonderdigimi. harbi kötahyalısın...
Insane_NightMare Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 baba gönderiver su kardesine Blizzard oyunlranın hepsini oynadım buna da oynamadan askere gitmek istemiyorum eger göndericeksen özel mesajdan adresi felan atıyım yane.. saols[signature][hline]Bir oyunu bilmekle , oynamak arasındaki farki karistirmayin.©
Öne çıkan mesajlar