iarwain Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Bunları bir yere teslim edebiliyormuyuz? Yani var mı böyle bir hizmet filan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 babasına teslim edebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 yetimhane mi olacak abi petler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 abi ben nasıl bakcam onu bilmiyorum daha gözleri yok meydanda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 biberonu daya ağzına büyür gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Kedi ve kopek ayni anda mi elinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 hayır 3 tane kedi,topic başka alanlarada hizmet etsin istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 bizim evin orada da geçen gün bi kedi yavrusunu terketmiş. aldık dışarıda ölür diye. 1-2 gün baktık veterinerden süt tozu aldık, su torbası ile su ısıttık, tuvaletini yaptırdık fln ama yine de yaşama şansı düşükmüş o kadar küçükken. tuvaleti tam yaptıramazsan zehirleniyormuş. sonra veteriner annelik yapacak bi kedi bulup yönlendirdi bizi gittik verdik. dün gidip baktık gözleri fln açılmış kendine gelmiş kedi. belediye ilgileniyor baya bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 öksüz hangisi yetim hangisi oluyor du ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 öksüz=anasız yetim=babasız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 ikisi de yoksa bişi diyormuyuz yoksa öksüz ve yetim mi diyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Kimsesiz diyoruz kısaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 gg diyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 barınak? veterinerlik fakültesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Kedilerin resmini çekiyorsun. Burada sahiplendirilmek üzere bir topik açıyorsun. Çirkinlerse yeterince üç pati evlat edinir onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Belediyenin kliniğini aradım sadece köpekler için üniteleri varmış.Sasalıyı/Barınak aradım 8 haftalıktan küçüklere yardımcı olamıyoruz dediler.Bende köpeğimin veterinerine götürdüm.Bir anne kedi bulmaya çalışcak.Yaşama şansları düşükmüş,ama en azından şimdi bir şansları var. Kısaca veterinere götürün öyle kendiniz bakamıyosunuz malesef.Çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar