Krology Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Bildiğiniz anatomi,figür,poz kaynaklarını,çizimlerini paylaşırsanız bu alanlarda desteğe ihtiyacı olan kişilere yardımcı olabilirsiniz diye düşündüm(ki bu kişilerden biri büyük ihtimal benim) bildiğim bir kaç kaynağı yaziyim. Deviantart:Çoğu alanda çalışmaların bulunabileceği ve tahminim en yaygın kullanılan sitelerden. lovecastle/draw Buradada bir kaç figür bulunabilir. Not:Arama bozuk olduğundan böyle bir konu açılmışsa bile görmemişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 leon diye bir film varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 deviantart hala varmı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Var da kimi takip edeyim bilmiyorum, ilkokul çizimlerini koyuyor oraya millet. Adam gibi portrelere bakmaya girdim bir kere, çöp adamları koydular önüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 hüseyinözkan var benim arkadaş onu takip et sdf bende vardımda kaldırdım bütün işleri fotograftı ztn benimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krology Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Mark Crilley : Çizimleri güzeldir,çoğu videosu anlatımlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 burada eski ustaların tüm işleri var neredeyse arama dan desen i seçersen desenlerinden kopya yapabilrsn yada anatomi çalışmak içinde işe yarar: http://www.wga.hu/index1.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar