Krology Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Bildiğiniz anatomi,figür,poz kaynaklarını,çizimlerini paylaşırsanız bu alanlarda desteğe ihtiyacı olan kişilere yardımcı olabilirsiniz diye düşündüm(ki bu kişilerden biri büyük ihtimal benim) bildiğim bir kaç kaynağı yaziyim. Deviantart:Çoğu alanda çalışmaların bulunabileceği ve tahminim en yaygın kullanılan sitelerden. lovecastle/draw Buradada bir kaç figür bulunabilir. Not:Arama bozuk olduğundan böyle bir konu açılmışsa bile görmemişimdir.
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Var da kimi takip edeyim bilmiyorum, ilkokul çizimlerini koyuyor oraya millet. Adam gibi portrelere bakmaya girdim bir kere, çöp adamları koydular önüme.
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 hüseyinözkan var benim arkadaş onu takip et sdf bende vardımda kaldırdım bütün işleri fotograftı ztn benimki
Krology Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Mark Crilley : Çizimleri güzeldir,çoğu videosu anlatımlı
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 burada eski ustaların tüm işleri var neredeyse arama dan desen i seçersen desenlerinden kopya yapabilrsn yada anatomi çalışmak içinde işe yarar: http://www.wga.hu/index1.html
Öne çıkan mesajlar