xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 olm resmen gece klubunde(rusya/ufa) iki kiz vardi ulan arkadasla yazicaz bi gittik arkadas kara kafaliydi hemen belli mi oldu bilmem. bi antalya/kemerli bi hanzo cikti. hop birader diye. rusyada hatun isinden sorun yasamamistik. turklugumuz belli oldu. "hop bilader" neftret ediyorum pansiyon garson tiplisinden. tūrk. geldi kicim kadar ufa da buldu.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 kavga cikti. turk turke karsi.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 biz delikanli sekildeydik. birader burda kavga olmaz vs ama adam "hop bilader"ci cikti. ne pis bi durum. ruslarla tatarlarla olay cikmasin. gelsin turk turke olay cikarsin. tey alam.
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 cool story http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/4278615_460s.jpg
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Hiç unutmam bize Budapeşte'de gece klübünde 2 Çek kızı "Naber kanka?" diyerek yanımıza gelmişti. Türkçe ve çok net olarak "Naber Kanka?" dedi kızın biri. Biz de tabi mavi ekranı verdik. Muhabbet ilerleyince öğrendik ki kızlar Budapeşte'den önce Antalya da kalmışlar bir süre. Garsonlar bunları öpe öpe öğretmişler naber kanka muhabbetini. dfgsdfs. Ayrıca Rusya'da benim de başıma geldi hoop birader olayı. Hem Türk'le, hem Rus'la. Adamların sarhoşluğuna rağmen sakince hallettik. Ruslar Türklerden 1000 kat daha apaçi ama yine de Türk Türk'ü bulup olay çıkarabiliyor. Ayrı bir yetenek.
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Ruslar kadar godoşunu görmedim ben. Selam 23 yıllık Antalyalıyım.
Komm Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 adam size "hop birader" deyince salağa yatıp rusça ne falan çekecektiniz :D
Katibim Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 benim nişanlım anlattı bayaada gülmüştüm sizle paylaşayım Bigün bizimkinin patronunun şantiyesini 25 kişilik kürt kardeşlerimiz basmış haraç filan toplicaz filan derken bizimkinin patronu olayı duymuş hemen arabaya atlayıp şantiyeye gitmiş tek başına Efendim çıkmış 25 tane adamın karşısına adamlar para vereceksin ulan derken içlerinden birisi bir başka arkadaşa ulan sen bana bunumu dedin diye girişmiş bunu duyan ötekiside ayırırken başkası ile kavga etmiş böle böle 25 kişi birbirine girmiş Tabii bu sırada elemanın teki bizim patrona laan diye koşarken öte taraftan bir başka vatandaş lan sen bana nasıl onu dersin diye bizim patrona koşan elemana dalmışş Velhasıl bizim patron 25 kişiyi birbirine kataraktan kendide arabasına atlayıp geri dönmüş
Barathrum Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Minsk,Golden Coffee de wcye girdim.2-3 Türk birbiriyle konuşuyolardı çaktırmadan uzaklaştım.Birde Türkler'in Next cluba gittiklerini duydum adımı mı atmadım.Kafam rahat 9 gün tatilimi yapıp geri döndüm :D
Öne çıkan mesajlar