Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şok oldum... Trigonometri Sınavı..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
matematik kolay ders de anlamak istemeyene anlatamazsın misal ben. lise 3 e kadar bütün yazılılardan 10-30 arası notlar aldım. Metot: dersi dinleme, aylaklık yap, sınav zamanı gelince oku(!), sınavda salla 5-10 puan al. tabi lise 3 olduk birden not 90lara fırladı... aobp korkusu :P (önceki senelerde bi tek mat kötüydü :P )[signature][hline]How to overcome destructive criticism?
Just love a little more, that's all.
Mesaj tarihi:
Daha bu trigonometrinin turevini integralini almak var, onlara gelince çok şirin gelicek bunlar :)[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Mesaj tarihi:
bu arada bu dünya üzerinde en güzel trigonometriyi Deli Reşat aka Reşat Kılıçkaya anlatır.

alemin kralıdır.bütün sene boyunca sadece trigonometri anlatacağı zaman saçlarını kestirir[signature][hline]I don't think people meant to be by themselves.
That's why actually you find someone you care about, hold them tight.
Because nothing sucks more than feeling all alone,no matter how many people are around. Scrubs
Mesaj tarihi:
said:
_-Sturm-_, 26 Ekim 2004 20:40 tarihinde demiş ki:
Haftaya Perşembe Matematik (Trigonometri) sınavım var (K.A.L.).. Bende bu konu hakkında hiçbir şey (evet evet, hiçbir şey) bilmiyorum.. Ama ciddi ciddi "0".. Çalışmayı düşünüyordum 1 hafta boyunca ama baktım millet çalışıp da yapamıyor, bende caymaya başladım doğrusu..

FM olmak zor iş.. Büyük FM cilerden öğüt bekliyoruz.. Momentiydi dengesiydi parabolüydü zartıydı zurtuydu kafayı yiyeceğim bu sene.. Öğüt, nasiyat ve tavsiyelere açığız.. Hayatın anlamı nedir kardeşlerim?? (gibisinden felsefî bir son da getiririm konuşmama..)

ühğühğ aynen benimde bidaaki hafta trigonometriden sınavım var ve son 2 gündür tüm gün en baştan başlamama rağmen çok kasıyor fizik filan sorun değil ama trigonometri yardı geçirdi biri yardım etsin ühğü neyseki tek sorunlu ben diilmişim :-) Kasıcaz artık...[signature][hline]msn/mail
mail
Calıstıram senı cok iyi bılırım 1 tane bıle yapamadım[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Mesaj tarihi:
durun daha TRİGONOMETRİ'YE yeni başlıyorsunuz.
hele bi mühendislik okuyun .)[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
7/24 melancholic
Mesaj tarihi:
bugun öğleden sonra okula gideyim dedim millet harıl harıl trigonometri çözüyüor (aslında çözemiyorlar ama) test kitaplarından valla haftaya bizim yazılı sinüs tür bilmemnedir hiç bilmiyorum valla bunu kavramanın kolay bir yolu varmıdır yoksa be yapıcaz yine fonksiyonlarda olduğu gibi tek haneli nota razımı olucaz[signature][hline]
Mesaj tarihi:
taqma qafanı moruq ben ılk tıgo sınawımda uyuya kalmıstım son 2 dakka bı arkadasın durtmesıle uyana bıldım o sure zarfı ıcındede anca ısmımı yasmayı becere bıldım sonuc olaraq sınawdan 0.5 aldım[signature][hline]TaN|2ıNıN BıLe Bı|2 ceHeNNemI wa|2dıR bu o'NuN ıNsaNLa|2a oLaN sevgIsıdı|2...
Mesaj tarihi:
Kralsın gece bu bakıtte guldurdun benı hemde cok :)[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Mesaj tarihi:
anılarım canlandı trigo sınavından 89 almıstım bi soru boştu [ sorunun cevap kısmına blackice ın cevabını yazmıstım ona kopya vercem die kendim bi soru bırakmıs oldum ] 1 puanıda hoca benı sevmıodu ondan kırmıstı euheuhe ne gunlerdi be yaf
Mesaj tarihi:
Daha ne ıstıyosun 40-50 Benımde eskıden ıyıdı lıseye gecmeden once sımdı Calıssamda alamıyorum ıyı anlamadım gıttı sorun bendede degıl yanı butun sınıf boyle genelde sınıfta notlar 50 bırıncı 45 ıkıncı 35 ucuncu falan oluyo cogu derste boyle yanı[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. .
Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
mostar köprüsü mü

Mesaj tarihi:
çıkıyor benim girdigim sınawda cıkmı$tı. $u problemi trigonometri ile cozmu$tum. cos 30 0.866 almı$tım onuda croyev metoduyla buluncaya kadar anam agladı[signature][hline]i demand nothing,
but i want it all....
  • Yeni Oluştur...