Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şok oldum... Trigonometri Sınavı..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Ruby_DraGon, 26 Ekim 2004 19:57 tarihinde demiş ki:
babane ya olmaz

işte bu=b@b'a ne ki?
eşit ağırlık seçer adam,yine beğenmez,kendini sayısal derslerden tamamen muaf tutup avukat,uluslar arası ilişkilere girmek isterler sonra.
yahu matematik bilmeden olur mu be?
olur öyle zor sınawlar geçer.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendo
Mesaj tarihi:
walla dogrudur ama bu kadar olmaz neyse tabii buyuklerden ogrenıcez bıdaha bole olmaması dılegiyle[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Mesaj tarihi:
Bı amın de barı :)[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Mesaj tarihi:
said:
Sly-One, 26 Ekim 2004 19:07 tarihinde demiş ki:
hiç biri trig. gibi ezber değil ama,ondan daha bu dönem çekersiniz sınawlardan.
2sincos görünce aa sin2hede demeyi bilicen yoksa askere almıyolar.çalışın çalışın.

sen baya kasmı$sın glb hala hatırladığına göre formülü =)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Mesaj tarihi:
sin2x formülünde ne varki ben sınavdaki soruyu hala gözümün önüne getirip oha oluyorum... Yahu 10-40sin^^6.... nedir ya oha be !Çözüm yolum olsa gam yemiycem sorunun nasıl bişi oldugunu anlamadımki...Bomboş soru ya

[Bu mesaj LasT_SuRviVoR tarafından 26 Ekim 2004 20:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Senın ad ne ya Last[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...

[Bu mesaj Ruby_DraGon tarafından 26 Ekim 2004 20:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
al sana hayatın anlamı = HİÇ[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Mesaj tarihi:
ya bak eger yururluge gırseymıs su sınaw ıptal olayı cok saglam olurmus nası olsa sen ben o bu demen her 3 kısıden 2 sı kalıcak[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Mesaj tarihi:
said:
LesVitraux, 26 Ekim 2004 20:47 tarihinde demiş ki:
lam taygun can ben gecen sene 9-d den mauhauhuha snein matematiin ne zaman süper oldu geçen sene 60 falan alıodun gene 50 ii lam
azhuahuaha yok lan bi kere 55 aldım gerisi 5ti :)
Mesaj tarihi:
iyi de ben trig. görüyorum hala her türlü.
bu arada last soruyu doru düzgün yazsana merak ettim.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendo
Mesaj tarihi:
trigonometridden nefret diyorum, formüllerinden tiksiniyorum.
Siz siz olun şimdiden hepisini ezberleyin ot gibi, yoksa işkence üniversiteye kadar ve sonrasında devam ediyor.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
yemişim trigonometrisini
mf şecene kafam girsin
ben dil seçmek istiyorum
kimya hocamın iğrenç esprisini yapmak istiyorum
tri ( üç ) go no ( gidemeyen ) meter (metre)
takma kafaya düzeltirsin
benimde tek derdim var
biyoloji
denemelerde sayısaldan baya iyi yapıp biyolojiden 8 de - net çıkarmaktan bıktım[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Mesaj tarihi:
said:
Angelfire, 26 Ekim 2004 21:27 tarihinde demiş ki:
mf şecene kafam girsin

yavaş, öyle bilmediğin yerlere kafana sokma :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
yok girsin girsin abi
kendimede giriyo bende mf yim[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Mesaj tarihi:
valla ben mutluyum, bioloji nerde varsa orayı seçerim isterse tsde olsun gene tsyi seçerim hehe[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
Nıahaha kralı tm gelın hayatınızı yasaın sorra bı sey kazanamaın oyle kalın ne guzel ooh
Yahu hakkaten bızım gelecegımız noolcak ya[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Mesaj tarihi:
Can Fr. den[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
  • Yeni Oluştur...