Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 said: Ruby_DraGon, 26 Ekim 2004 19:57 tarihinde demiş ki: babane ya olmaz işte bu=b@b'a ne ki? eşit ağırlık seçer adam,yine beğenmez,kendini sayısal derslerden tamamen muaf tutup avukat,uluslar arası ilişkilere girmek isterler sonra. yahu matematik bilmeden olur mu be? olur öyle zor sınawlar geçer.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 walla dogrudur ama bu kadar olmaz neyse tabii buyuklerden ogrenıcez bıdaha bole olmaması dılegiyle[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 büyük dedi bakın büyüdüm ben.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Bı amın de barı :)[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 said: Sly-One, 26 Ekim 2004 19:07 tarihinde demiş ki: hiç biri trig. gibi ezber değil ama,ondan daha bu dönem çekersiniz sınawlardan. 2sincos görünce aa sin2hede demeyi bilicen yoksa askere almıyolar.çalışın çalışın. sen baya kasmı$sın glb hala hatırladığına göre formülü =)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 sin2x formülünde ne varki ben sınavdaki soruyu hala gözümün önüne getirip oha oluyorum... Yahu 10-40sin^^6.... nedir ya oha be !Çözüm yolum olsa gam yemiycem sorunun nasıl bişi oldugunu anlamadımki...Bomboş soru ya [Bu mesaj LasT_SuRviVoR tarafından 26 Ekim 2004 20:24 tarihinde değiştirilmiştir]
LesVitraux Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 ulan bende ayni sinava girdim off o neydi ya wrya delirecem herif fgene 40-50 alio ben 20 falan alacam buuk ihtimal bu arada fen b ci adin nedir ?
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Senın ad ne ya Last[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... [Bu mesaj Ruby_DraGon tarafından 26 Ekim 2004 20:31 tarihinde değiştirilmiştir]
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 al sana hayatın anlamı = HİÇ[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
LesVitraux Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 yok abi girme bence o sınava walla kadikoy u bilmiom ama bizim okulda o kadar kazik sordularki yaridan cogu hissetmistir icinde bu arada last survivor adın ne lam senin
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 ya bak eger yururluge gırseymıs su sınaw ıptal olayı cok saglam olurmus nası olsa sen ben o bu demen her 3 kısıden 2 sı kalıcak[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Taygun ismim, ya millete şaşıyorum bizim sınıftan 3-4 kişi çıkcak 100 alıcak.
LesVitraux Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 lam taygun can ben gecen sene 9-d den mauhauhuha snein matematiin ne zaman süper oldu geçen sene 60 falan alıodun gene 50 ii lam
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 sadasasdasdasd iptal olsa sınav bidaha öyle sorsalar yine herkes dökülücek bu iptalin sonu gelmicek dolayısıyla..
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 said: LesVitraux, 26 Ekim 2004 20:47 tarihinde demiş ki: lam taygun can ben gecen sene 9-d den mauhauhuha snein matematiin ne zaman süper oldu geçen sene 60 falan alıodun gene 50 ii lam azhuahuaha yok lan bi kere 55 aldım gerisi 5ti :)
EfsaneUye Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 tipe bak ya 50 aldım diye ağlıo[signature][hline]Artık o bir efsane...
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 iyi de ben trig. görüyorum hala her türlü. bu arada last soruyu doru düzgün yazsana merak ettim.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 trigonometridden nefret diyorum, formüllerinden tiksiniyorum. Siz siz olun şimdiden hepisini ezberleyin ot gibi, yoksa işkence üniversiteye kadar ve sonrasında devam ediyor.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Angelfire Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 yemişim trigonometrisini mf şecene kafam girsin ben dil seçmek istiyorum kimya hocamın iğrenç esprisini yapmak istiyorum tri ( üç ) go no ( gidemeyen ) meter (metre) takma kafaya düzeltirsin benimde tek derdim var biyoloji denemelerde sayısaldan baya iyi yapıp biyolojiden 8 de - net çıkarmaktan bıktım[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 said: Angelfire, 26 Ekim 2004 21:27 tarihinde demiş ki: mf şecene kafam girsin yavaş, öyle bilmediğin yerlere kafana sokma :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Angelfire Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 yok girsin girsin abi kendimede giriyo bende mf yim[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 valla ben mutluyum, bioloji nerde varsa orayı seçerim isterse tsde olsun gene tsyi seçerim hehe[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Nıahaha kralı tm gelın hayatınızı yasaın sorra bı sey kazanamaın oyle kalın ne guzel ooh Yahu hakkaten bızım gelecegımız noolcak ya[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 senin isim ne dragon?
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Can Fr. den[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Öne çıkan mesajlar