LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 ilk kez matematik -trigonometri- de çuvallıyorum lise2 ye kadar muhteşem bi matematiğim vardı ve sınavdan öncede bayagı iyi çalıştım herşeyi çok iyi biliyodum ve sınav geldi öyle bi çuvalladımki neye ugrayacagımı şaşırdım ne oldu ?Nasıl böyle bisi olabilir galiba 40 yada 50 alıcam ...Hatam neydiki sonuna kadar calıstım deli gibi test çözdüm HATAM NEYDI Okul:BurakBora AnadoluLisesi - Lise2
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 konu zaten zor, çalışmana rağmen tam olarak kavrayamamış olabilirsin. ya da sınav zordur :) ama sen takma kafana önemli olan konuyu öğrenmen.[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Jackques Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 sınav için tüm konuya 1 gecede hazırlandıysan, ezber yapmışsındır bu da çoğunu unutabileceğin anlamına gelir. e tabi birde sınav atmosferini ara sıvıştırırsak..[signature][hline]Jackques Marques
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 hiçbirşeyi ezberlemedim herşeyin nerden geldiğini biliyorum mesela sin30 dedimmi ücgen cizip bakıyorum ama nasıl olur hergün tekrar ettiğim şeyden böyle bi not alabilirim??Sİnir oldum okuldan kaçtım bu saatte..
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 said: Dresquin, 26 Ekim 2004 12:35 tarihinde demiş ki: Baskı altındayken insan hiç beklemese bile bloke olabilir, hiçbir şey düşünemez. Belirli şartlar altında ismini bile söyleyemeyen insanlar görülmüş hatta... bu yaz kart basim isinde calisirken bi yerde adimi unuttum bi ara hehe[signature][hline]Silence in the studio!
nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Arada olur öle şeyler takma kafanı :)[signature][hline]..:: McLaren Mercedes F-1 Team ::..
arcane Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 şahsen okul hayatımda en nefret ettiğim konu olmuştur trigonometri.açmadı beni.[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava!
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 ben çok dalgınkan aniden biri ismimi sorarsa kitleniyorum böle bi kaç sn lol
onlyreal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 trigonometri zorda muhendis olucaksan hayatin trigonometri hehe dur bak benimde signal calismam lazim nerdeydi su fourier formulu:)
Selamon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Trigonometri yeterince gereksiz bir konu. Anlıyım öyle yapıyım filan işlemiyor bu konuya. 3-5 temel şey yoğunlaşıp yazılada çıkabilcek şeylere göre yorumlamak gerekiyor. Sınav baskısı bu konuda çok yoğun hissediliyor. O nedenle başarısızlığı takma kafana. Sene uzun rahat rahat düzeltirsin ama bu kadar dert edersen tüm sene derse soğukluk oluşur çalışmak istemezssin başarın düşer.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Delyyyy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 trigonometri güzel konu bea ben ona bakıyorum oda bana bakıyor hoca yazıyor biz hocaya bakıyoruz öyle gidiyoruz bir şey anlamadan bizimde yazılı var haftaya (bende lise 2 yim yani) şu anda hiç bir bilgim yok trigonometri hakkında ne yapıcam bilmiyorum . Ayrıca lise 2 fizikte ayrı bir dert moment ti falan 2 hafta önce olduk yazılı 20 falan alırım herhalde en sevdiğim dersti fizik şimdi yuzune bakmıyorum en sevmediğim ders kimya süper geliyor o ayrı[signature][hline]
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 fizik çok hoş geliyor moment agırlık merkezi filan başarılıyımda şimdi bide o koyar bana kazık sorarlar ben deliririm patiyi yakarım.
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 bizim sınıfta perşembe günkü matematik sınavından sonra 40-50 alan olursa bizzat gidip elini sıkarım. yetmedi alnından öperim.[signature][hline]"And with the light he brought, he walked through the deepless darkness." [Bu mesaj Saeros tarafından 26 Ekim 2004 17:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 said: LasT_SuRviVoR, 26 Ekim 2004 12:27 tarihinde demiş ki: ..neye ugrayacagımı şaşırdım.. harbiden şaşırmışsın :D[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez. en ince yerim bileğim..!?!
Thealon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Ben matematikten 50 alınca tamam ya bitti bu iş ya diyodum :D[signature][hline]No Women No Cry !!!
SeraphineValente Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 bizimde haftaya sınav var ve kafayı yicem yakında hiçbişey bilmiorum ve o kadar çalıştığım halde anlamıyorum.Hoca da doğru düzgün anlatamıyo zaten...Ne işime yaricaksa trigonometri çözebilmiş deilim ne de olsa tmyim...Ne mühendis olabilirim ne bişi...Boşuna vakit kaybı=)
Predator Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 bizimde kasımın 2 haftasındamı ne trigonometriden momenti kavrasam bi of 2 gün sonra sınav var[signature][hline]Demon_of_Hell, 26 Eylül 2004 23:25 tarihinde demiş ki: fantezilerimden biride taş gibi bir ayşe teyzenin gelip üstümdeki elbiseleri caaarrrtt diye yırtmasıdır... Mirage Icq'da demiş ki: Predator (10:17 PM) : terminale gittim çok iyi bir film ya Mirage (10:17 PM) : terminalör?
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 gençlik kötüye gidio biz de bişi anlamıoduk ama çaktırmadık : ) trigonometri zaten matematiğin başladığı yer artık fonksiyondan sonra, logaritması limiti türewi oh oh. işiniz zor daha :p hiç biri trig. gibi ezber değil ama,ondan daha bu dönem çekersiniz sınawlardan. 2sincos görünce aa sin2hede demeyi bilicen yoksa askere almıyolar.çalışın çalışın.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
slayer__ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 valla lise 2nin en uzun 2 konusundan birisi ve benim terler akıttığım bi ders 65 aldığım tek sınav =p
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 said: Dresquin, 26 Ekim 2004 13:00 tarihinde demiş ki: Seninkinin baskıyla alakası yok. hehe ehehhe :lol:[signature][hline]I don't think people meant to be by themselves. That's why actually you find someone you care about, hold them tight. Because nothing sucks more than feeling all alone,no matter how many people are around. Scrubs
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Senın ıyı yıne o weysel warya dowucem o adamı 1 tane soru yapamadım bu arada hangı sınıftansın ben bıde EA yım hıc Ea ıle FM aynı sınaw yapılırmı bızım gunahımız ne ya
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 madem EA sınız, matematik ana dalınız sizin. daha bile zor olması gerek o mantığa göre[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Hmm hic dusunmemıstım bak olsun banane ya olmaz[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... [Bu mesaj Ruby_DraGon tarafından 26 Ekim 2004 20:08 tarihinde değiştirilmiştir]
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 said: Ruby_DraGon, 26 Ekim 2004 19:47 tarihinde demiş ki: Senın ıyı yıne o weysel warya dowucem o adamı 1 tane soru yapamadım bu arada hangı sınıftansın ben bıde EA yım hıc Ea ıle FM aynı sınaw yapılırmı bızım gunahımız ne ya fen b deyım hala aglıyorum ya oha öyle sınav hadı bıze neyse tm yi düsünemiyorum hahahha
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Sen benı gorseydın krıze gırerdın 5 kısı kufrede kufrede kagıtları oldugu gıbı werdık heralde çift basamaklı hanelere ulasırım[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Öne çıkan mesajlar