Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir kaç soru?

Kumadam

Öne çıkan mesajlar

Herkese iyi geceler,

1) Lumberjacking'de hala daha Swordmanship ile birlikte kullanıldığında daha fazla zarar verme olayı devam ediyor mu?

2) Axe gibi çift elle kullanılan silahlar da parry yapma devam ediyor mu?

Uzun zamandır savaşçı bir karakterle oynamadım bunları eskiden hatırlıyorum

3) Axe of Heavens'ı kaça satın alabilirim ve bana satacak var mıdır buralarda?
Sosyal ağlarda paylaş

Atlantic'de devam ediyorum ve bir yanda da Europa'da bir karakter yaratmaya çalışıyorum.

Fiyat gerçekten iyiymiş. 5 milyon altını ben bunca senedir bir arada görmedim. Bundan sonrası da zor.

Diğer artifact'ları hiç yazmayayım ben en iyisi. Tanesi 5 milyon'dan 30 milyon eder ki bunda daha axe of heavens yok.

Harbiden benim için cenneten gelem bir şeymiş.
Sosyal ağlarda paylaş

ucuz artifactlerde var aslında

mesela bone crusher baya ucuzlamış fiyatını unuttum geçen gün mono söylemişti

sonra legacy of the dread lord'u 1.5 mile gördüm
ornate crown 1.2-1.5 mil arası

serpent's fang 900k :)

ehe tabi bunun yanında bugün EUda ornament of the magician için 23 mil veren elemanda gördüm :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki:
dur gidip soyuniim o zaman
Sosyal ağlarda paylaş

Artifact'ın ucuzua el sürmeyiz, yakışmaz bize...

Kareakteri Axe of Heavens'a göre yarattım aslında, hatta öz geçmişini bile yazdım bu vesile ile. Axe of Heavens alacaz artık ebay'dan yada ordan buradan iki shard'da da.

Oduncu olmaz zor, o kadar kütükle uğraştıktan sonra, akıl bırakmıyor adam da tabi
Sosyal ağlarda paylaş

cap den önce benim kanki ornamenti 500dolara sattı. bi de bişiy diyim elinizde öle bişi varken rahat olamıosunuz. 3-4 gün tehdit edildik. gm arklar var elinizden alırız gibi laflar sölediler hatta mailler falan da geldi onu bize verin gibisinden nerden nası buluolarsa artık. 6 ayı biraz geçti olayın üzerinde. o zaman 64 milyon önermişlerdi ama 500 dolara apar topar salladı arkadaş yoksa gerçek mi bilmiom ama acc yi bile çalarız falan dedilerdi. pislik bunlar bulurlar bi yolunu
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
said:
PhalanX, 10 Ekim 2004 01:35 tarihinde demiş ki:
Fc cap olmasa tabi çok iyi de Anason
Bu haliyle çok kullanışsız.

geçen uoss forumlarında gördüm
chivalryde cap yokmuş
4/6 kullanabiliyorsun

belki onun için alıyorlardır ornament braceletı

hesap falan yapmış elemanlar
close wound normal healden cok daha hızlı oluyormuş 4/6 olunca ve max karma ile 30-39 arası falan heal oluyormuş :)

adamlar ölmüyor 1v1de eheh (120 chivalry varsa 1 snden daha kısa sürede lethal poisondan kurtuluyorlarmış)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki:
dur gidip soyuniim o zaman
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...