Kumadam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Herkese iyi geceler, 1) Lumberjacking'de hala daha Swordmanship ile birlikte kullanıldığında daha fazla zarar verme olayı devam ediyor mu? 2) Axe gibi çift elle kullanılan silahlar da parry yapma devam ediyor mu? Uzun zamandır savaşçı bir karakterle oynamadım bunları eskiden hatırlıyorum 3) Axe of Heavens'ı kaça satın alabilirim ve bana satacak var mıdır buralarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 ilk 2 si hala aynen devame diyor bildigim kadari ile axe of heavens fiyatina bakarim denk gelirse artilerle ilgilenen bi kac kisi vardi aramizda yanlis atirlamiyorsam:) onlar daha cok yardimci olabilir gibi.birde shard hala atlantic degilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 pazarlik la 5kusur milyona hatta 4milyona vendorlarda da gordugum oldu kum europada..fyi :)[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Atlantic'de devam ediyorum ve bir yanda da Europa'da bir karakter yaratmaya çalışıyorum. Fiyat gerçekten iyiymiş. 5 milyon altını ben bunca senedir bir arada görmedim. Bundan sonrası da zor. Diğer artifact'ları hiç yazmayayım ben en iyisi. Tanesi 5 milyon'dan 30 milyon eder ki bunda daha axe of heavens yok. Harbiden benim için cenneten gelem bir şeymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 ucuz artifactlerde var aslında mesela bone crusher baya ucuzlamış fiyatını unuttum geçen gün mono söylemişti sonra legacy of the dread lord'u 1.5 mile gördüm ornate crown 1.2-1.5 mil arası serpent's fang 900k :) ehe tabi bunun yanında bugün EUda ornament of the magician için 23 mil veren elemanda gördüm :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki: dur gidip soyuniim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Artifact'ın ucuzua el sürmeyiz, yakışmaz bize... Kareakteri Axe of Heavens'a göre yarattım aslında, hatta öz geçmişini bile yazdım bu vesile ile. Axe of Heavens alacaz artık ebay'dan yada ordan buradan iki shard'da da. Oduncu olmaz zor, o kadar kütükle uğraştıktan sonra, akıl bırakmıyor adam da tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 atlden europaya gold gecirim senin icin eger istersen kumadam. komisyonsuz eski uo playeri indirimi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 bu arada axe of heavens atlanticte biri 2 milyona satiyor ulasabilirsem bir kac gunlugune tutmasini rica edicem almak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 europadada 2 milyona bulmak mumkun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 ozelden ulas ilgilenirsen yardimci olmaya calisirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 yok yeni gördüm :) hala o fiyatı veren var hatta[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki: dur gidip soyuniim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 e-bayde 1 milyon gp kaç dolar?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 su aralar 7-8-9 civarina dustu sanirim mil fiyatlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 kumadam, ben yardımcı olurum axe konusunda. özel mesajdan konuşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 İyimiş 1 mil için 8 dolar. Yani 1milyonu biriktirmeye kasmaktansa 1 saatte elde etmek zevkli olur. Onu biriktirene kadar harcayacağın zamanı da oynamak için kullanırsın :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 abi ornament magelerin hayalidir en azindan benim oyleydi,ilk ciktiginda 60 mil filandi sonrada boyle ayaga dusuyor tabi zamanla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 açım[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsMaxx Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 ya ben bi ara sattıydım o baltayı da o zaman 4.5 m ediodu ... blade of insanity daha iyi geldi bana parry de var ya o hesap, tek el rulz.. paragonnardan tomarla güzel şey çıkıo onları deneyin bulursunuz bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsMaxx Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 cap den önce benim kanki ornamenti 500dolara sattı. bi de bişiy diyim elinizde öle bişi varken rahat olamıosunuz. 3-4 gün tehdit edildik. gm arklar var elinizden alırız gibi laflar sölediler hatta mailler falan da geldi onu bize verin gibisinden nerden nası buluolarsa artık. 6 ayı biraz geçti olayın üzerinde. o zaman 64 milyon önermişlerdi ama 500 dolara apar topar salladı arkadaş yoksa gerçek mi bilmiom ama acc yi bile çalarız falan dedilerdi. pislik bunlar bulurlar bi yolunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 said: PhalanX, 10 Ekim 2004 01:35 tarihinde demiş ki: Fc cap olmasa tabi çok iyi de Anason Bu haliyle çok kullanışsız. geçen uoss forumlarında gördüm chivalryde cap yokmuş 4/6 kullanabiliyorsun belki onun için alıyorlardır ornament braceletı hesap falan yapmış elemanlar close wound normal healden cok daha hızlı oluyormuş 4/6 olunca ve max karma ile 30-39 arası falan heal oluyormuş :) adamlar ölmüyor 1v1de eheh (120 chivalry varsa 1 snden daha kısa sürede lethal poisondan kurtuluyorlarmış)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki: dur gidip soyuniim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar