eski Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Konu dışına açıyordumda burası daha uygun geldi sonra. Şimdi bir akaryakıt istasyonu devir alma durumumuz sözkonusu yalnız kar ı getirisi götürüsü nasıl olur ben tam bilmediğimden ısınamadım olaya.En azından benim bildiğim kar oranları eskiye nazaran çok düşüktü.(10 seneye göre) Aylık ortalama 6000 LT satıs yaptıgımızı kabaca hesap edersek,iyimi yapmıs oluyoruz bu işe girmekle? Bi danısayım istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 dizel lpg benzin ortalama 3 küsür tl den satsanız 20000 lira satışınız olur size %10 unu yedirse dağıtıcı şirket (yedirmez gibi geliyor ama bilemedim) 2000 lira 1den fazla pompacı çalıştırırsanız sikinti olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 6k lt çok az değil mi ya? köy yolunda falan mı bu istasyon nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 yanlıs hesaplamısta olabılrım o litre işini ama soyle diyim,4 adet bizim kendi tırımız var,es dost falan dıyerek garanti olabılecek mıktarı hesapladım hemen hemen. mevki olarak iskenderun demir celik fabrikasının dıbınde yalnız etrafta halıyle baska bırcok ıstasyon var ve bız işi hiç bilmiyoruz. olabılecek en kotu rakama gore hesap edelim dedim.ayrıca halihazırda 6 adet pompacı var lpg deposu var istasyonda bide. veriler saglıksız baya bir farkındayım,ıvır zıvırla urasıyorum arada o yuzden tam saglıklı kafayla aksam bı daha bı duzeltmeye calısayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 6k litreye net batarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 günlük yalnız o.tam anlasılmadıysa yazımde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 eski said: günlük yalnız o.tam anlasılmadıysa yazımde daha dogrusu ben yanlıs yazmısım pardon ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 oha kendimi alıntıladım yuh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 o kadar pompacıya gerek yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Selam, Babamın arkadaşının 2 tane istasyonu var. En önemli kural istasyonun sigortalanması. Hatalı yakıt dolumu neticesinde müşterilerin gazabından kaçabilmek için ÇOOOOk önemli. Mal elemanlar bir keresinde matorin deposuna tonlarca benzin boşalttırmışlar ve pompacılar da güzelce araçlara doldurmuş. Sabah şikayet eden araçlar sayesinde durum anlaşılmış :P Sigorta tüm zararları karşılıyor. Bir de başka bir firmaya geçmek için 1milyon TL üstünde rakam almışlardı yamulmuyorsam =D Bence işi bilmiyorsanız bile en azından bir istasyonda yönetici, pompacı, kasiyer, herhangi bir şey olarak çalışıp olayı içeriden gözlemleyebilseydiniz. Dışarıdan 6bin lt/gün diyerek hesap fazla teorik bana göre. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 doğru bide o sigorta işi var.daha tam anlamamkla birlikte anlasılan şirketle bi intifak mı ne yapılıyormus belli bir kota var,onu satarsan üstüne gectigin her miktar asıl kar ı bırakan kısım oluyormuş benim anladıgım cok karlı bir iş değil ama bi umut belki burda sahibi olan yada calısıpta bilen birileri vardır biraz daha detay verebilir diye sormak istedim.thnx patiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Sizin çok açık bir şekilde danışmanlık almanız lazım. Petrol istasyonu diyorsunuz daire değil ki :> İşletmesi sigortası çalışanı masrafı vs si. Sİz en iyisi danışmanlık alın, biraz para verirsiniz ama çoğunu kurtarırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 kendi tankerlerin olmadan çok düşük karlı derler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 4 tirla adam gibi yasayin gidin, ac gozlu olmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Selam, Dövseydin :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 bi benzinci tanıdık bulun ona sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 öyle yapıcaz bugun. ha bide fistan tırların sermayasıne gore getirisini görsen satın o zaman dersin ama asıl işimiz gereği elimizde tutmamız gerektıgınden bulunuyorlar.bir nevi seve seve var yani onlar bizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Devir alacağınız şirketten rakamları sorgulama şansınız yok mu? Resmi satış rakamlarını en azından , fiş, pos slipleri vs ? Bir de civarda neyi doğru yapıyorlar neyi yanlış yapıyor benzin istasyonları incele. O bölgede markadan ziyade tamamen fiyata bakıyordur büyük ihtimalle kullanıcı ? BP tarzı yerler 8% bırakıyor diye duymuştum ama kulaktan dolma bilgi benimkisi firmarlarla görüş abi , bayiliklerinden sorumlu kişileri ara (öncelikle şu an ki ne markaysa) tek tek görüş durumu izah et , tabi onlar işi ballandırırlar ama % kaç kar marjı bıraktığını ordan öğrenmiş olursun. Toplam pazarı da , şu an ki yerin rakamlarından alır bir yere varırsın. Bence ayrıca 1 hafta 10 gününü harca , çek arabanı bir yer , millete kaç araba kaç tır giriyor hesapla , ne var ki ? Hatta 3-4 kişi gidin . 3 kişilik bir ekip de devamlı etraf benzincilere girsin , bi sigara kola falan alsın o sırada , en son kaç LT satılmış ekranlarında yazıyor onları da not etsin , bir araçtan tırdan kaç LT yakıt alınıyor onu da az çok yakınsamış olursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 sağlıklı bir inceleme yapmak pek mümkün değil şu sıra.halihazırda sadece binek araclara dolum yapıyorlar. halbuki asıl iş bizim burda tırlara kamyonlara vererek yapılan iş. e onuda tahminen işte cıkardık günde 6000lt kadar satışımız olur diye.yalnız intifak mı ne bişey varmıs firmayla yapılan bir anlasma. yılda kac bin lt satacagına dair garanti veriyormussun.eger o mıktar cok yuksek deilse para kalır gibi , sorduk işte nedir ne deildir verilen tahahüt diye onun cevabını bekliyoruz. neyse 1. agızdan bir cvp alamadık neticede tecrübe ederek öğreneceğiz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar