Silmarwen Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 2 adet kalpli, sevgiliyle ortak giyilecek interaktif t-shirt arıyorum. peki nedir bu interaktif t-shirt diyenlere de cevabım şu; aynı t-shirtten giyen 2 kişi birbirine yaklaştığı zaman t-shirtlerin üstünde değişiklik oluyor. mesela; kalpler yanıyor, pil doluyor filan. Hah işte ben bu t-shirtlerin kalpli olanlarından çok ama çok acil bir şekilde 2 adet arıyorum. lütfen pati halkı, bu konuda bana yardımcı olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Örnek link versende bizde nasiplensek görüntüsünden fln. Ben geçen mail alınca yanan t-shirt haberi görmüştüm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 walla süper hediyelik miş.alalım bizde kalsın yedekte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 http://beinglatino.us/wp-content/uploads/2009/10/so_gay.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar