datjuka Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Selam, Yurtdışı bir oyun yayıncısının Türkiye haklarını satın aldık.Planladığımız proje de mmo ile alakalı haber,röportaj,içerik bulunmasını istiyoruz.İlgili,alakalı,türkçeyi güzel kullanabilen arkadaşlara ihtiyacımız var.İlk aşamada gönüllü yazar arkadaşlar gerekli içerikleri sağladıktan sonra aralarından tecrübeli ve bilgili bir arkadaşı profesyonel (ücretli) olarak editör yapmayı düşünüyoruz.Tabi yazar arkadaşlarında elimizden gelebilecek bir isteği olursa (Ücret,materyal,oyun) onlarıda karşılamaya hazırız.Zaman ile daha farklı pozisyonlar ve daha farklı bir kariyerinizde olabilir. Kendinizle alakalı bir kaç kısa bilgi ile hazırladığınız pilot yazıyı [email protected] ‘ a gönderirseniz size hemen geri döner ve proje ile alakalı daha çok bilgi verebilirim. paticik'in mmoturkish comminitynin ferrarisi olduğunu biliyorum ama neyapalım ekmek parası.çok vurmayın ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 ya hiç kimse ilk aşamayı geçemezse, ne olacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 seneye bir daha hazırlancak,artık dershane özel hoca neyse vercez parasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 röportaj icin yurtdısına gonderecekmısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Ben olsam Kanuni'ye reddedemeyeceği bir teklif yapardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tegororn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 geçersiz e-mail adresi diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Arkadaşlar typo maduru olmuşum. Sevgili tegororn; [email protected] mail adresi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 fakele yazıp yakalandın mı şimdi noldu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 off hemde fena yakalanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar