Absolut Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Ben de bugün tekrar gireyim bakalım 1 ay nasıl olucak. Bu arada re-activate ekranı delirtti. Bir turlu ok açtık demiyor, hayır açmadıkta demiyor anlamadım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Ya sabır çektirdi valla. Satır satır anlatayım neyi yanlış yapıyorum bi zahmet acıklasın biri. 1. modify account sayfasına giris (uo.com==>Account managenet) https://account02.ea.com/login/uo-login.jsp?locale=en_US&site=uo&skin=uo&parsid=252200 2. Burdan sonra çıkan sayfada Subscription Info ya tıklıyıorum 3. Statusum SUSPENDED ve bun açtırmak için Re-activate your Subscription ye tıklıyorum 4. payment method credit card seciyorum 5. Billing optionsdan ilk secenek 1 aylık olanı secip asagıya credi kartı no mu ve expire datei giriyorum. Ok diyorum hiçbirşey omamaış gibi hüüüp diye 4. şıkka geri donuyor. ne error ne birşey anlamadım gitti. Biliing infondaki adresim eski kartımında ama yenisini editlememi kabul etmiyor delircem yaaa. bir akıl bir yol lutfen.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 hmm ilginç error vermeden oraya dönmesi,sistemde sorun olabilir sonra dene bence yada devam ederse mail at adamlara böle blöe de[signature][hline]çoktan bozuldu temiz kalpler alemdeeeeeee,incitildi kırıldıııı aldatıldıı aşkkkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Bir mail attım bakalım cevap gelecek mi? Muhtemelen activasyon serverında sorun var.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 boşluk bırakınca hiç hata vermeden geçiyor,bana öyle olmuştu.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Başka bir kart ile hallettim. Charlar Abso Orca Ayrıca 1 tane BS 1 tane bard char var ama onlar şimdilik bir işe yaramaz. 11.30dan 2.30 a kadar her turlu aksiyona açığım[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Birde bu mage varmış arada unutmuşum :) Heidi[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Abso o sorun accountu açtırırken bana da olmuştu ama sadece 1 kere oldu. Ben şu an ATL deyim, Samurai çıkınca Europa'ya geçeceğim.[signature][hline]fleş of folın encıls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar