Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Sezaryene Karşıyım" - RTE

Fistan

Öne çıkan mesajlar

Flassh said:

http://www.kure.tv/haber/648-gunluk/gunluk-melih-gokcek-gundemi-degerlendiriyor/131-Bolum/118944/

27'den sonra başlıyor.

tam öyle dememiş anasının hatasından dolayı çocuk niye ölsün, anası kendini öldürsün demiş

eee? so what? tam öyle dememiş ne demek, anası kendini öldürsün demiş işte?!
Sosyal ağlarda paylaş

xwhiplashx said:

ya soyle bisi var. bu adamlar bu konuyu vatandas buyutsun diye saldilar piyasaya ama alttan alttan bir seyler oluyormus hissi yaratti. ne satildi ya da neyin pazarligi yapiliyor.? cunku bu konuyu istedikleri gibi buyuttuler.

5 senedir alt yapısını çeşitli isimlerdeki davalar ile yaptıkları şey ne ise ona uğraşıyorlar. ama mevzu aynı şu meşhur alman rahibin anlattığı hikayeye benzedi.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır maksimum gerizekalı, beyin sarhoşu, andaval, kadın düşmanı, ortaçağ kafası ve gösteriş müslümanı kafasından bakınca kürtaja niye karşı çıktıklarını bir derece görebiliyorum, Amerika'da da görüyoruz yıllardır abuk subuk konuşan dinci tayfayı o yüzden biraz alışıklık var da bu sezaryene karşılığın çıkış noktası, olmayan mantığı falan nedir onu bir türlü anlayamadım aydınlatabilir mi biri?
Sosyal ağlarda paylaş

hamsilipilav said:

Hayır maksimum gerizekalı, beyin sarhoşu, andaval, kadın düşmanı, ortaçağ kafası ve gösteriş müslümanı kafasından bakınca kürtaja niye karşı çıktıklarını bir derece görebiliyorum, Amerika'da da görüyoruz yıllardır abuk subuk konuşan dinci tayfayı o yüzden biraz alışıklık var da bu sezaryene karşılığın çıkış noktası, olmayan mantığı falan nedir onu bir türlü anlayamadım aydınlatabilir mi biri?

ayni yine, tanrinin isine karisiyosun.
Sosyal ağlarda paylaş

Seleph said:

cetoritto said:

forgiver said:

Erdoğan: 'Gençler banyoda bu kadar zaman ne yapıyor doğrusu merak ediyorum...'

Sıradaki muhtemel söylem:
"mastürbasyon yasaklansın"

Napcaklar ceto sivilari ayirt edebilen sayacmi koyacaklar avret mahalline?

gençlerimize chastity belt takarız nikah kıyılana kadar idare eder.
Sosyal ağlarda paylaş

Teodor said:

Seleph said:

cetoritto said:

forgiver said:

Erdoğan: 'Gençler banyoda bu kadar zaman ne yapıyor doğrusu merak ediyorum...'

Sıradaki muhtemel söylem:
"mastürbasyon yasaklansın"

Napcaklar ceto sivilari ayirt edebilen sayacmi koyacaklar avret mahalline?

gençlerimize chastity belt takarız nikah kıyılana kadar idare eder.

O kemeri delecek ne babayigitler var peh peh peh
Sosyal ağlarda paylaş

Marty said:

hamsilipilav said:

ayni yine, tanrinin isine karisiyosun.

doktora gitmekte yasaklansın o zaman hastalığı iyileştirince tanrının işine karışıyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

Valla benim gozumde degil , inandigim dinin kurallari geregi ana rahminde,anne sagligina bir sakincasi yoksa ki buna tip adamlari karar verir, Din adamlari degil. Keyfi kurtaj haramdir.cahiliyye araplarinda ki kizi begenmeyip gommekden farki nedir,rahimden parca parca cikarilmayla?bir anlik zevkin cezasini ana karnindaki cocuga cektirmek ne dine ne vicdana nede ahlak anlayisina sigar.
Sosyal ağlarda paylaş

Genwa said:

Olayı dine bağlarsan, mantıken o dine inananlar yaptırmaz olur biter. Burada insan haklarından yola çıkarak savunma yapacak Tayyip.

Rahme düşen direk insandır, yaşama hakkı kanunen olmalı falan diyor işte. Din konusunu açmaya gerek yok ki, %50 yanında hep

Arkadasim problem zaten orada,insan haklari ,demokrasi bati uydurmasi zaten,tayyibin bunlari kullanarak dini kaidelere dayali bir devlet kuracagi yalanina kendisi inandiriyor milleti yok oyle bir sey,gercek islam diyanetci kildirgaclarin vaazda konustugu gibi degil kusura bakmasin kimse
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...