cetoritto Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Flassh said: http://www.kure.tv/haber/648-gunluk/gunluk-melih-gokcek-gundemi-degerlendiriyor/131-Bolum/118944/ 27'den sonra başlıyor. tam öyle dememiş anasının hatasından dolayı çocuk niye ölsün, anası kendini öldürsün demiş eee? so what? tam öyle dememiş ne demek, anası kendini öldürsün demiş işte?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 bize ne anlatıyorsun. yakasına yapış annenin sor. çaksın sonra suratına tokadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 "Tatar Ramazan" said: -1 yaş kabul olacaksa cidden adette atılan yumurta ve 31de atılan spermlere isim konulmalı yakında doğum kontrolünü yasaklarlar. önce haplar yasaklanır. sonra prezervatif satışları yasaklanır. olur bunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 xwhiplashx said: ya soyle bisi var. bu adamlar bu konuyu vatandas buyutsun diye saldilar piyasaya ama alttan alttan bir seyler oluyormus hissi yaratti. ne satildi ya da neyin pazarligi yapiliyor.? cunku bu konuyu istedikleri gibi buyuttuler. 5 senedir alt yapısını çeşitli isimlerdeki davalar ile yaptıkları şey ne ise ona uğraşıyorlar. ama mevzu aynı şu meşhur alman rahibin anlattığı hikayeye benzedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 forgiver said: Erdoğan: 'Gençler banyoda bu kadar zaman ne yapıyor doğrusu merak ediyorum...' Sıradaki muhtemel söylem: "mastürbasyon yasaklansın" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Hayır maksimum gerizekalı, beyin sarhoşu, andaval, kadın düşmanı, ortaçağ kafası ve gösteriş müslümanı kafasından bakınca kürtaja niye karşı çıktıklarını bir derece görebiliyorum, Amerika'da da görüyoruz yıllardır abuk subuk konuşan dinci tayfayı o yüzden biraz alışıklık var da bu sezaryene karşılığın çıkış noktası, olmayan mantığı falan nedir onu bir türlü anlayamadım aydınlatabilir mi biri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seleph Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 cetoritto said: forgiver said: Erdoğan: 'Gençler banyoda bu kadar zaman ne yapıyor doğrusu merak ediyorum...' Sıradaki muhtemel söylem: "mastürbasyon yasaklansın" Napcaklar ceto sivilari ayirt edebilen sayacmi koyacaklar avret mahalline? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 hamsilipilav said: Hayır maksimum gerizekalı, beyin sarhoşu, andaval, kadın düşmanı, ortaçağ kafası ve gösteriş müslümanı kafasından bakınca kürtaja niye karşı çıktıklarını bir derece görebiliyorum, Amerika'da da görüyoruz yıllardır abuk subuk konuşan dinci tayfayı o yüzden biraz alışıklık var da bu sezaryene karşılığın çıkış noktası, olmayan mantığı falan nedir onu bir türlü anlayamadım aydınlatabilir mi biri? ayni yine, tanrinin isine karisiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Seleph said: cetoritto said: forgiver said: Erdoğan: 'Gençler banyoda bu kadar zaman ne yapıyor doğrusu merak ediyorum...' Sıradaki muhtemel söylem: "mastürbasyon yasaklansın" Napcaklar ceto sivilari ayirt edebilen sayacmi koyacaklar avret mahalline? gençlerimize chastity belt takarız nikah kıyılana kadar idare eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seleph Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Teodor said: Seleph said: cetoritto said: forgiver said: Erdoğan: 'Gençler banyoda bu kadar zaman ne yapıyor doğrusu merak ediyorum...' Sıradaki muhtemel söylem: "mastürbasyon yasaklansın" Napcaklar ceto sivilari ayirt edebilen sayacmi koyacaklar avret mahalline? gençlerimize chastity belt takarız nikah kıyılana kadar idare eder. O kemeri delecek ne babayigitler var peh peh peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Marty said: hamsilipilav said: Hayır maksimum gerizekalı, beyin sarhoşu, andaval, kadın düşmanı, ortaçağ kafası ve gösteriş müslümanı kafasından bakınca kürtaja niye karşı çıktıklarını bir derece görebiliyorum, Amerika'da da görüyoruz yıllardır abuk subuk konuşan dinci tayfayı o yüzden biraz alışıklık var da bu sezaryene karşılığın çıkış noktası, olmayan mantığı falan nedir onu bir türlü anlayamadım aydınlatabilir mi biri? ayni yine, tanrinin isine karisiyosun. doktora gitmekte yasaklansın o zaman hastalığı iyileştirince tanrının işine karışıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 dogru diyosun. kadere karsi gelinmez ne de olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Bu işin sonunda it kopuk takımı güzel gördüğü veya ailesi zengin olan kafayı taktıkları kızları kaçırırlar, 15-20 gün kapatır hamile kalınca da babasına el öpmeye giderler, kız tarafı da babasız çocuk doğurmasın diye kızı verir, eskiye dönüş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Ya millet dogurcak mı sanıyosunuz ? Usturayla, ekmek bıçağıyla, fare zehritle düşürmeye çalışır artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Valla o şekilde uğraşıpta ölen bikaç kadından sonra korkup doğuranlar da çıkacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seleph Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Valla benim gozumde degil , inandigim dinin kurallari geregi ana rahminde,anne sagligina bir sakincasi yoksa ki buna tip adamlari karar verir, Din adamlari degil. Keyfi kurtaj haramdir.cahiliyye araplarinda ki kizi begenmeyip gommekden farki nedir,rahimden parca parca cikarilmayla?bir anlik zevkin cezasini ana karnindaki cocuga cektirmek ne dine ne vicdana nede ahlak anlayisina sigar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 popquiz : inandığın din kaç haftaya kadar diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 8 haftalık çocuk böyle bişeymiş http://i.imgur.com/y2WTF.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Olayı dine bağlarsan, mantıken o dine inananlar yaptırmaz olur biter. Burada insan haklarından yola çıkarak savunma yapacak Tayyip. Rahme düşen direk insandır, yaşama hakkı kanunen olmalı falan diyor işte. Din konusunu açmaya gerek yok ki, %50 yanında hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seleph Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 İmami gazali kadin ve erkek salgilarinin birlestigi andan itibaren der ,gerisi (diyanetin gorusu beni ilgilendirmez) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Ya ben de patatese tapıyorum o da 10 hafta diyor. Senin dininin istediği gibi mi düzenlensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 patatese tapılır mı ne saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Loxias said: 8 haftalık çocuk böyle bişeymiş http://i.imgur.com/y2WTF.jpg http://weknowmemes.com/wp-content/uploads/2011/12/humans-ancient-aliens-guy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seleph Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Genwa said: Olayı dine bağlarsan, mantıken o dine inananlar yaptırmaz olur biter. Burada insan haklarından yola çıkarak savunma yapacak Tayyip. Rahme düşen direk insandır, yaşama hakkı kanunen olmalı falan diyor işte. Din konusunu açmaya gerek yok ki, %50 yanında hep Arkadasim problem zaten orada,insan haklari ,demokrasi bati uydurmasi zaten,tayyibin bunlari kullanarak dini kaidelere dayali bir devlet kuracagi yalanina kendisi inandiriyor milleti yok oyle bir sey,gercek islam diyanetci kildirgaclarin vaazda konustugu gibi degil kusura bakmasin kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 http://24.media.tumblr.com/tumblr_lzt9rtupsq1r5jtugo1_400.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar