xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 www.geometria.ru bilmiyorum TR'den giriliyor mu ama ben TR'de bu sekilde bir site hic gormedim. Rusya - Ukrayna - Kazakistan - Azerbeycan falan yani bu topraklarda her yerde var bu site. Minimum - Maksimum olarak iki farkli sekilde fotografci fiyatlari var. Geometria'dan kartini almis fotografcilar saatlik 1000 rubleye o gece o gece klubunde ya da duzenlenen organizasyonda(ne olursa olsun) cekim yapiyorlar. Sadece fotograf cekimiyle kalinmiyor. Internet magazini seklinde yapmis adamlar video icerigide isverene bagli oluyor. yazi vs yazilmasi icin o geceye ait 250-500 karakter vs ona gore fiyatlar var filan. ben tr de bu sekilde bir site gormedim hic. girdiginizde sag ust kosede ingilizce sayfaya gecis yapabilirsiniz. site kendisi reklamdan para kazaniyor ve organizasyonlarda surekli olarak ismi donuyor. en son Nazareth bizim sponsorlugumuz altinda bir konsere gelmisti hatta Ekaterinburg'a ve zaten otomatikmen Geometria fotografcilarida oradaydi. istedik ki bizim firmaninda fotograflari goz onunde olsun. odemeyi o an yapmistik falan. adamlar sehir sehir duzenleme yapmislar. ve siteye fotograflar kesinlikle Geometria'nin istedigi konseptte yani photoshop-picasa gibi programlarda denilen tarzda editlenip koyulmak zorunda imis. duz fotograf bulamazsiniz yani. http://geometria.ru/en/ufa/events bu mesela benim yasadigim sehirle ilgili tarih tarih o gecelerden esintiler. hatta bi kacinda ben de varim her neyse. esasinda Yandex'in bile girdigi bir ulke olduk ve bu ise zaman ayirabilecek, maddi konuda rahatligi olan insanlar olsa ben konusmaya, gorusmeye direk raziyim moskova bacagiyla. neyse iste soyledim gitti. ya da yarin bi gun elinize para gecerde ben boyle bir sey yaparim derseniz alin ornek.. ama arkamdan tesekkur edin. soyle soyle bi adam usenmemis yazmis diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Var galiba böyle bişey istanbuldaki gece klüpleri için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 gecce mi ne vardi bi aralar.. ama bu kadar genis kapsamli falan degildi herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Sitenin tasarımı çok kötüymüş ya , girince bütün hevesim kaçtı , fotoları gezmeden çıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar