Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Merhaba arkadaşlar. 2 Haziran Cumartesi gecesi için Taksim'de doğumgünü organize etmek istiyorum. Doğumgünü çocuğu benim. Yaklaşık 25 kişi olacağız. Bi party house kapatmak istiyorum. Tercihen kendi müziğimizi çalabileceğimiz bir mekan olması güzel olur. Dans edebileceğimiz alana sahip bir ortam istiyorum. Yardım edebilecek birikime sahip arkadaşlar için iki tane olur örnek, bir tane de olmaz örnek sunayım: Olur örnekler o gün için doluymuş, bu yüzden bu konseptte farklı yer önerilerine açığım. Ne kadar çabuk cevap gelirse o kadar iyi olur, zira bir an önce rezerve etmek gerekiyor. 1-) MadHouse Parti Evi 2-) In The Van Odakule Bu iki mekan aslında çok uygundu. Bu konseptte standardını beğenmediğim yer de şu: 500T Adında meymenet yok zaten :P Madhouse'da içkiyi kendimiz alıyoruz, karaoke vardı, müziği kendimiz çalabiliyoruz cd veya harici disk getirerek. Dans için ortam ve alan vardı. Dekorasyonu güzel, mekanın yeri güzel, fiyat aralığı uygun. Buraya benzer özellikte ve Taksim'de yer alan başka mekan bilen varsa yardımlarını bekliyorum. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 MadHouse tabi ki. selamımı söyle özelden yazıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar