Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 döve döve adam etcez avrupayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 3. yok mu la, şuna girek http://www.esl.eu/eu/shootmania/news/219923/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 banss yollaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 steam'de göreyim yollayacam. bu geceymiş bu be, haftasonu olsa kesin girelim derdim. haftasonu olan bir şey olursa şafak da gelince girelim hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 elite ve başka bi mod için f2p olacakmış oyun snaırım yakında. zaten elite tek başına yetiyo başka moda gerek yok. najs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 elit bu turnuvalarda hep gördüğüm 3v1 round by round olan mod dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 evet takımın sırayla saldırıyor ve defans yapıyor, bir tur senden birisi atak yapıyor, diğer el karşı takımdan 1 kişi atak yapıyor sen 3 kişi defans yapıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 ben bunun betasını oynamıştım ya. noldu benim hesabım aktif mi ki hala. adiler böyle günlük/saatlik bir beta hakkı veriyordu hatta. 2 kere gelmişti o şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 beta'da oynadıysan açık olabilir elite ve royal için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 saatlik ne la dilenciye mi betaveriyolar hdf, 7 günlükte oynamıştım ben şu an da oynayabiliyorum halen, seninki de açıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 hesabımı buldum ama bu o hesap mı emin değilim sdfgs, dl linki yok. Neyse ben oynadığımda çirkindi bu oyun, ama o 1v3 mod güzelmiş, lakin para ver deseler 10tl max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 elite hariç leş zaten de elite aşırı zevkli, özellikle 1v3 atak yapıp hepsini alınca aşağı veya son defans kalıp full armorlu atak yapanı ekmekleyince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 ben messiyim diye gezerdik ama bulamadım ya beceremedim ya da. f2p olsun yargı başlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 dünkü pewpew session Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 tribes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 fazla alakaları yok kankut ama tribes da hoş tabii, bi elin parmakları kadar kaldı casual cod klonu olmayan oyun. sevin okşayın bunları yazıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Silphatos said: dünkü pewpew session sen bunu yaparken yanı başında gavurlara küfürler ederek, sana destek çıkıp moral vermem, bu başarının arkasında yatan nedenlerden birisiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 sen olmasan imkanı yoktu zaten kankut, takımda 2 middle east olunca +50 bonus aim bonus verio dsf. 3 olsak kim bilir napcez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 beleş şutmanyaklığı http://www.beyondgaming.com/royalfeast Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 gelsenize olm beleş keylerde var bi de yarım saat önce ilk kez şöyle bir şey yaşadım, 9-0 çok gördüydüm de adamlar 1 roket bile değdiremedi ya la. amelede yoktu yani top500 serverı aşağısı giremiyor, nasıl oldu anlamadım valla. iyiki karşıda değilmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 aylar sonra ilk kez girdim, elite'e yeni matchmaking grupları falan yapmışlar. echelon 3 4 5 falan levelı var herkesin. beleşçilere de artık sadece mm serverlarında oynamaya izin varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 bunda baya şey değişmiş gelişmiş yav, ama oyuncu sayısı da daha da düşmüş yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 yazık oldu bu oyuna, iyiydi, neşeliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 yetenek gerektiren oyun laneti işte, ölmeye mahkumlar bu zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 5 dolar steamde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar