Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hoca facebooku


sandalye

Öne çıkan mesajlar

said:
Refik Yaslikaya

Mahalli İdareler Maliyesi vize sınavlarınızı okudum. Yarın derste notları açıklarım (sadece sınıfta olanlara) bir iki gün içinde de sisteme girer. Ön bir bilgi vermek gerekirse

En yüksek not 85. Alan arkadaşları kutluyorum (Venhar Hasoğlu, Büşra Sancak Kırmacı ve Murat Meral)

Ha bir tane 100 vardı. Nuri Aydin Vize notu 70 ama derste soruya cevap verdi diye 30 puan sözü vermişiz. Toplamda 100 ediyordu. Maalesef Nuri sınava giderken sınıfın yolunu şaşırmış yanlış sınıfta girmiş !!! Tıpkı Buse Çilem Koza ve Merve Çelebi gibi. Bu konuda sınav öncesi yapılan uyarı geçerlidir.

Son olarak sınıfların not ortalaması normal öğretimlerde: 52,7 ikinci öğretimlerde 54, 8. Dersi alttan alan öğrencilerin notlarının sınıf ortalamasının üstünde olması da dikkat çekiciydi.



Keskin MYO yerel yönetimler programı. Yönetim Bilimi notlarınızı girdim. Bütünleme sınavından 60 ve üstü not alan herkesi geçirdim. Not olarak 90-100'leri görünce şaşırmayın. O notların ancak üçte ikisi sizin geri kalanı benim.



http://www.facebook.com/yaslikaya
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
26 dakikadır facebookda rahat rahat dolaşıyorum. Hayret bu zamana kadar en az 10 öğrenci birşey derdi diye düşünürken online bağlantılar bölümüne bir göz attım. O ne sadece bir kişi online. Vay be demek final sınavının zor olacağını anlamış şimdiden çalışmaya başlamışlar derken google üzerinde kısa bir gezinti olayı anlamamı sağladı. Meğer tüm Türkiye'de internet çökmüş. Gözünü sevdiğimin Iphone'u her daim internete bağlısın. :))))))
haha
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...