xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 harici disk vardi 500 gb lik transcend den. arkadasa vermistim agzini bi yoklamis aletin. sanirim su partition vs olayi yapmis dingil takiyorum hic tik yok. hangi programla cozebilirim ? minnacik olmus boyutu hatta yok. hatta Mac icin gecerli olan bi program varsa muthis olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 1- windows içinden başlat->Bilgiyarım'a sağ tık ordan Yönet Depo-Disk Yönetimi, burda harf atarsın, boyutla oynarsın vs 2- acronis disk director Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 utandim resmen bu kadar kolaymiymis. :) tesekkur ettim ! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 ayni konu altina yazayim daha iyi olur.. hdd yi yaptim tamamda. mac e takinca hdd nin icine hic bisi atamiyorum. izin vermiyor. paylasima vs mi kapali nedir anlamadim ? nasil cozebilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrAyZz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Dosya sistemi aynı değildir herhalde ? Windows NTFS kullanıyor mac başkadır. Format atılması gerek bildiğim kadarıyla tekrar repartition yapılmalı, yapılırkende o dosya sistemi seçilmeli. Hedö hödö konuştum başka yolu vardır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 yattara o is yas. baska yol yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar