Disko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Nebula Moonagte sistemini çektim fakat .add i_moongater ile moonagte koydgum zaman bir parmka işeti çıkıyor üstüne çift tıklıyıp kullanabilriyorum fakat görüntüsü berbat ve bunu playerlar görmeiyor (denedim) .infodan type sini yani görüntüsünü değiştiriyorum oluyor fakat bu seferde içinden geçince çalışmıyor üsütne tıklamak gerekiyor bunu nasıl halledebilrim?
saksuka Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 kesin bakdinmi itemdef'e ?[signature][hline]Kurtlukda Kural Duseni Yemekdir! Disanq Uo Shard Owner
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 moongate lerin type larını t_facet_moongate olarak değiştir hallolur[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma.
Genor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Hala nebula,bu gidişle Silencer köklü bir değişim yapıcak.İçime doğuyor sessiz duran,habersizce kopan fırtınalara benzeyecek..[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor?
Öne çıkan mesajlar