imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 İş yerinde hp workstation kullanıyorum. Bu soğutucu sistemlerin bakımı konusunda fanı çıkarıp üflemekten öte teknik bakım bilgisine sahip değilim. Ama malum havalar ısınıyor ve dikkat etmem gereken bi nokta var mı merak ediyorum. Bunun suyu, sıvısı azalıyor mu? Bir şeyi kontrol etmek gerekiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 İyiymiş o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 olm emin misiniz bak? bunun yemi suyu eksilmiyor mu? ömürlük kullanılıyor mu bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 1 senede 1 kere google'lamak gelmedi mi aklına? http://www.maximumpc.com/article/how_to_maintain_your_watercooling_setup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 kaç kere googleladım. verdiğin linkle bendeki sistemin alakası yok. az önce tekrar açtım baktım su haznesi, tankı, seviye gösteren bir yeri var mı diye ama yok. hatta az önce kitapçığına bulup okudum orada da yok. ısınma problemi şuan zaten yok tıkır tıkır çalışıyor ama bilmem gereken birşey var mı diye kullanan birilerinin deneyimini soruyorum işte. eğer bakım, su değiştirme, suyu kontrol etme gibi birşey varsa, çok elzem birşeyse onu bileyim yani. çünkü benim araştırdığım kadarıyla öyle bir şeye gerek yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 kapalı devredir su eksilmez zaten kaçak yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 benim de aklıma o geliyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar