kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 kablosuz güzel bi notebook mouse bakıyorum da hepsi aynı gibi bunların ya, ele güzel oturan bir şey lazım. önerebileceğiniz bir model var mı? ben şu alttakini gördüm nasıldır bilemedim. http://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/mouse/661/125190914/logitech_m705_marathon_uninano_mouse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Bulunduğun yerde yokmu dostum teknosa? gidip baksan böyle resimle felan neblim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 ya gidp bakmam sorun değil, görünüşe aldanmayalım onu diyorum. ha bi de yüksek dpi olması lazım. 1600*900 çözünürlükte 14" ekran var, düşük dpi sorun yaratıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 http://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/mouse/661/125190914/logitech_m705_marathon_uninano_mouse bu ürünü aldım. siz almayın. precision ı çok aptal ya da yüzeyden kaynaklı bi problem var. bi de middle click butonu çok sert. basıcam derken sol ya da sağ scrolla basıyosunuz. işkence oluyor. 80 lira haybeye gitti lan. böyle şeylerde o kadar sinirleniyorum ki alıp kırasım var mouse u şu an. o kadar para ver rezil ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 19 liraya bimden logitech kablosuz mouse aldım gayet memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 kozalak said: http://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/mouse/661/125190914/logitech_m705_marathon_uninano_mouse bu ürünü aldım. siz almayın. precision ı çok aptal ya da yüzeyden kaynaklı bi problem var. bi de middle click butonu çok sert. basıcam derken sol ya da sağ scrolla basıyosunuz. işkence oluyor. 80 lira haybeye gitti lan. böyle şeylerde o kadar sinirleniyorum ki alıp kırasım var mouse u şu an. o kadar para ver rezil ol. ben de bir o kadar rahatım M705 ile. son 1 senedir falan kullanıyorum aşağı yukarı, şimdiye kadar yaşadığım tek sorun içinde hazır gelen office kısayolları oldu, benim ayarladığım tuşlardan bağımsız salak salak şeyler yaptığı için sildim kurtuldum. onun dışında kedinin üzerinde bile kullanabiliyorum ve mid-click de oldukça rahat. mx'den daha güzel oturuyor elime ve tuşları da gayet yerli yerinde. gerçi left ve right clickler biraz hassas önceki mouse'uma göre (microsoft), bilgisayar başında uyuklarsam falan yalan yanlış click'leyebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 abi benim tuş yeni olduğundan mı sert acaba? ya da el ve parmak yapısından mı kaynklanıyor bu durum bilmiyorum. ama reviewlerda da gördüm aynı yorumu. zamanla alışırım herhalde. ele oturması açısından falan memnunum esasen. istediğim şekilde butonlar da var ama o middle click deli etti. bir de yüzeyden kaynaklı bişe var gibi bazen fazla ileri gidiyo fare imleci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 gerçi sonradan düşündüm de benim de ilk zamanlarda mid-click yapacam diye mid-left falan yapıp önceki sayfaya döndüğüm falan oluyodu. sanırım yeni olmasından kaynaklı o sertlik. zamanla toparlar büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 ben de öyle umuyorum. mouse lag yapıyo gibiydi, ses te lag yapıyodu. araştırdım iyice, ethernet driverındanmış. vay anasını yav. eski bi driver yükledim düzeldi her şey. middle click e de zamanla alışacaz. tipi ve ele oturuşunu baya bi sevdim. tam aradığım gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar