Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bucket

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

üff pek güzel bee
*babacum nerde diye bakınır*
[spo1=oruçlular bakmasın]
[/spo]
[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam

[Bu mesaj Chemical tarafından 26 Ekim 2004 17:49 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
dün tanıdık gelmişti ısmarladık zor bitiyo süper bişi be bi gelio böyle dolu dolu[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
Mesaj tarihi:
zaten orucluyum canım ıstedı sımdı iyi mi:D[signature][hline]because I am broken
when I am open
I don't feel lights
when you go away...
amy lee & seether
Mesaj tarihi:
20 ye deger cok gusel gorunuyo (belkıde oruclu oldugum ıcın ole gelıodur=[signature][hline]because I am broken
when I am open
I don't feel lights
when you go away...
amy lee & seether
Mesaj tarihi:
en güzeli zinger ve gravy sos ama batıra batıra yiyorum tiptip bakıyolar ama süper

bakın deneyin
zinger bide gravy sos alın
hamburgeri batırın sos kabına orayı yiyin
hasta bişi
ohhh
canım çekti beh
şuan dünden kalan bi tavuk vardı buldum çok sevindim lan:D
genede zinger güzel

bide bunların ince çubuklar halinde parça parça tavukları çıkmış
yanında kırmızı bi köri midir nedir şahane bi sos veriolar kaplar içinde ketçap diil ama
o da süper[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam

[Bu mesaj Chemical tarafından 26 Ekim 2004 17:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
evet evet sanırım 2 müşteri arıyıcak sizi evet kişi başı 2 milyondu dimi eet 4 milyon yolluyorsunuz hesabıma ok iyi günner *çtk*

eehmm ne diyoduk[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 26 Ekim 2004 17:48 tarihinde demiş ki:
20 falan galba

20 Tl Gel sana iki porsiyon İskender yedireyim...1 kg. tavuğu kızartmışlar 20 TL. Pehh[signature][hline]No Women No Cry !!!

Mesaj tarihi:
KFC yedin mi hiç, yiyenler sonra böyle diyemiyor ama =)

OF MISIR EKMEĞİNİ ALICAKSIN BÖYLE SICACIK, ISIRACAKSIN, SONRA TAVUĞU FLAN ÜFFFGHGHGH

CANIM ÇEKTİ ÜHÜHÜHÜHÜ :([signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin.
Mesaj tarihi:
20 30 defa kfc daha ii
hem tonla etin içine tonla yağ ve salça doldurmanın lezzeti ile baharat ile iyi pişmiş tavuğun ve özel sosların tadı çok farklı[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
Mesaj tarihi:
İzmir'de aklına gelebilecek her kebapçıda, Bursa'da Zafer Plaza'daki iskendercide ve bi yerde daha (arnavut kaldırımlı bi yoldan gidiliyodu) İstanbulda da şimdilik sadece Kaşıbeyaz'da.

Kebap hastasıyım ben, ama KFC ayrı kulvardır direk karşılaştırmak yanlış :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin.
Mesaj tarihi:
2 kisi 1 kova tavugu nasil yer basit ben 3 tane adolf geri kalanı :D[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki
Olm adamlar ucuyor bende bisey yok
Olm ne ictiniz ki bu kadar
Biz once rakı ictik..
Eee???
Sonra ben rakı ictim....
Mesaj tarihi:
KFC davukları
This chicken, genetically bred to grow to over adult size in under 2 months cannot stand or hold her own weight with her young legs.[signature][hline] Efendiler, benim yaptıklarım için bende bir olağanüstülük aramayınız. Bendeki tek olağanüstülük Türk olarak doğmamdır.
Mustafa Kemal
Mesaj tarihi:
ya yalan o
sadece çok hareketsiz bırakıp çok tombik yapıyorlar o doğruda okadar aciz olmuyor tavukları
bidefa ben pişmemiş kfc tavuklarını görmüştüm normal tavuk lan öyle ekstra boyutları garip şekilleri yok
sadece yoluklanmış ve uzuvsuzdular eheh baharatlanmaya götürülüyorlardı:)[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
Mesaj tarihi:
1 cirpilmis yumurta
2 fincan un
1 fincan sut
2,5 tatli kasigi tuz
0,75 tatli kasigi karabiber
0,75 tatli kasigi monosodyum glutamat

Araya da barbekü sos bulayın... Kızartın.
  • Yeni Oluştur...