paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Selam, 1.8T'ler ilk çıktığında 150 ve 180'lik modeller vardı: normal ve sport olarak. Sonra 163 ve 193 olarak güncellendi bu güçler. Motor kodları farklıdır. Babamınki B6 kasa idi. Şanzıman manuel mod için 6 kademeydi. B7 kasa ile şanzıman manuel mod için 7 kademeye çıkartıldı. Direksiyon tipi değiştirildi ve vites geçiş düğmeleri arka tarafa alındı. Bizim B6 kasada Xenon yoktu ama mercekli far mevcuttu. B7 kasalarda klasik farlı modeller görüyorum vekomik kaçıyor, en azından xenon olmasa bile mercekli far olmalı. Tüketimde pek birşey değiştiğini sanmıyorum. Ayrıca B7 kasada 190HP'lik motor seçeneği yok diye biliyorum. 163HP'lik model mevcut : Bir de ESP B7 kasa ile v8.0 olarak güncellendi diye biliyorum. Ben B6 kasayı daha toplu durmasından dolayı seviyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Anladım abi , teşekkürler. Aklıma yattı Audi A4 , 2007 model 1.8 T Ederi nedir sence, tahminin var mı ? 40-43 K TL arasına alınabilir gibi duruyor ? Bir de baban kullandığına göre tavsiye edebileceğiniz bir yetkili servis ve/veya iyi bir usta var mı ? Hem almadan gösterebileceğim hem de ileri de bakımlarını yaptırabileceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Selam, Bizim Audi ustası Kartal Oto Sanayi'de. Çağın Oto, Genato'dan ayrılma Ahmet Abi'nin kurduğu bir yer. Efendi biridir. Birçok Audi, VW kullanısı yolladım. Hemen yanlarında da onların yaşlarda ve yine onlarla Genato'dan ayrılmış bir Usta daha var, o da elektrik/elektronik kısmına bakıyor. Fiyat konusunda dikkati ol ama ona karşı :P Çağın Oto (216)387 52 93 Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Selam, Babamın A4'ü biz 40bin TL'e benim kuzene satmıştık. Bakımlarını falan filan yaptırıp vermiştik bir de. Sanırım 45bin TL civarına bulabilirsin. Not: Hız sabitleme falan istiyorsan eğer haberin olsun tüm modellerde yoktur. Soldaki sinyal kolunun altında kısa bir kol daha olmalı hız sabitleme sistemi için ;) Deri koltuklu modellerde de büyük ihtimal koltuk ısıtma olacaktır. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Selam, Örnekler: Bu araç fabrikasyon Xenon ve farları mat olduğuna göre önden darbesi hiç olmamış gibi :P Far temizlettin mi daha güzel olurlar sanırım. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-2006-audi-a4-b7-kasa-1-8-turbo-163-beygir-yetkili-servis-bakimli-95041010/detay Rengi güzel ama içi sıkıcı! http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-audi-a4-1-8t-multitronic-2007model-63155441/detay Farlarda mercek bile yok, rengi ise bakımı zor olan siyah. Bir de LPG taktırmış! http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-cagli-otomotiv-den-1-8turbo-f1-sanzuman-kusursuz-93141179/detay Temiz bir araç ama radyo koltrolü falan yok direksiyondan. Siyah renk olması yine bana göre kötü. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-temiz-2006-audi-garaj-92871812/detay Rakamlar pek beklediğin seviyede olmayabilir :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Selam, Bu daha bir mantıklı bence ama! http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-temiz-audi-a4-2-0-t-fsi-quattro-85403927/detay Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 İlk iki link ile , son gönderdiğin baya iyi gibi duruyor 1.sinin km biraz fazla değil mi yalnız ? 2.sinin donanımı az gerçekten ama pek iç donanım hastası değilimdir , 2007 olması ve düşük km avantaj gibi ? Son link iyi bir seçenek , 2.0 FSI benzin de ağlatmasın yalnız ? Teşekkür ediyorum bu arada , çok yardımcı oldun , sağolasın. Araçtan pek anlamayınca işim zor oluyor :) Aralarından birkaç bin TL indirim yapan olursa , yapanı tercih edip alabilirim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Selam, Ben B5 kasayı 365bin km iken satmıştım :P Bence çok değil o. 2.0T hele ki quattro olunca harcayacaktır. Açıkçası deneyimim yok tüketimi konusunda ama 12-13 litre olacaktır diye düşünüyorum. quattro burada önemli bir etken : Ben ikinci bir araç olarak 2.0T quattro istiyorum ama hanım hiç oralı olmaz sanırım :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 12-13 harcar rahat , belki 13-15 hatta kullanıma göre Verilere baktım biraz , 1.8 T ile babanın verilerini de kullanıp içler dışlar yapıp yakınsadım :P Bu arada 2006 model araç için Temmuz 2012 MTV si yatırılmış ise , ben seneye 7-11 yaş aralığından veri öderim değil mi ? Öyle olursa 2.0 T nin vergisi 6 yaş için 1600 TL iken , seneye 900 TL olacak. Bıktık ulan vergilerden :) Bugün beklediğim bir yerden param geldi , Subaru'nın fotoları çektim , koyalım bakalım , satar satmaz , A4 alıcam bir tane :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Selam, Yakıt ile ilgili bulabildiklerim: "Fuel consumption is a rated at 10.8 litres/100 km City and 7.2 litres/100 km Highway, but the 2.0T uses more expensive Premium unleaded gas." Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar