Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi arabalarin 2. eli saglam olur?

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Selam,

Tecrube ve bilgi arastirmasi gibi bir soru bu aslinda. Ikinci el araba alacagim. Henuz hangi marka hangi model karar vermedim. Aklimda 1.4 veya 1.6 motorlu 4 kapi ve sorun cikardiginda tamiri yedek parcasi falan asiri pahali olmayan bir arac alma fikri var. Yakit tuketimi ortalama veya dusuk olmali. Arac eski oldugu icin zaten normalden fazla tuketecek. Sadece bazi haftasonlari sehir disina gitmeye veya alisveris icin kullanicam.

Baktigim araclarin km si genelde 80k - 150k arasi degisiyor. 5-10 yillik araclar. Cogu aracin ufak tefek sorunu ve hasari var. Iste tampon ve kaportada hafif cizikler, vites gecislerinde hafif bir sorun falan gibi.

Benim dusunduklerim golf, corolla ve 307.

Sizce hangi araclara bakmaliyim?
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
evet Londra'da alicam.

ebay.co.uk den bakiyorum

1000 pound civari vericem. ikinci el piyasasi asiri ucuz oldugundan sorun yok tabi ama burda yok zorunlu sigortadir, MOT'dir yillik masrafi arac fiyatinin uzerine cikiyor. ingiliz ehliyeti almaya kasicam simdi. alirsam yeni ehliyet aldigim icin sigorta deli pahali oluyor. 12 yillik turk ehliyetimi rafa kaldirmam gerekicek.

1.5k pound a cok guzel golf'ler var. onceden kullanmadim golf ama az cok biliyorum epey saglam ve konforlu arac. tahminim bmw ve audi'e gore daha ucuza tamir imkani vardir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...