Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Selam, Tecrube ve bilgi arastirmasi gibi bir soru bu aslinda. Ikinci el araba alacagim. Henuz hangi marka hangi model karar vermedim. Aklimda 1.4 veya 1.6 motorlu 4 kapi ve sorun cikardiginda tamiri yedek parcasi falan asiri pahali olmayan bir arac alma fikri var. Yakit tuketimi ortalama veya dusuk olmali. Arac eski oldugu icin zaten normalden fazla tuketecek. Sadece bazi haftasonlari sehir disina gitmeye veya alisveris icin kullanicam. Baktigim araclarin km si genelde 80k - 150k arasi degisiyor. 5-10 yillik araclar. Cogu aracin ufak tefek sorunu ve hasari var. Iste tampon ve kaportada hafif cizikler, vites gecislerinde hafif bir sorun falan gibi. Benim dusunduklerim golf, corolla ve 307. Sizce hangi araclara bakmaliyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 alfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 jazz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 pejonun bakımı vs. çok pahalı türkiyede. kaskosunada çok yüksek çekiyorlar. önermiyorum 207 sahibi olarak. bi debriyaj değiştirdim 1000 liram gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrTirolBey Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 adam Londra'da bu arada eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 aston martin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 golf derim o zaman araba olayinida almanlar yapiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 evet Londra'da alicam. ebay.co.uk den bakiyorum 1000 pound civari vericem. ikinci el piyasasi asiri ucuz oldugundan sorun yok tabi ama burda yok zorunlu sigortadir, MOT'dir yillik masrafi arac fiyatinin uzerine cikiyor. ingiliz ehliyeti almaya kasicam simdi. alirsam yeni ehliyet aldigim icin sigorta deli pahali oluyor. 12 yillik turk ehliyetimi rafa kaldirmam gerekicek. 1.5k pound a cok guzel golf'ler var. onceden kullanmadim golf ama az cok biliyorum epey saglam ve konforlu arac. tahminim bmw ve audi'e gore daha ucuza tamir imkani vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Alman ekolü tartışmasız bir numara sağlamlık ve malzeme bakımından ama bütçeni düşünüyorsan Citroen C4 ve Renault'ya Megane'la Laguna'ya göz atabilirsin. Sağlamlıksa ben de Golf'den yanayım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 1,5k pounda golf var deme buralarda.millet bileklerini keser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 topluca londra'a yerlestiricem patiyi zaten. bi sokagi satin alip komsu oluruz. 5k pounda aston martin gorduydum gecenlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Selam, Abi arkadaş doğru söylemiş; lütfen fiyat belirtip de bizi hayata küstürme :( Sağlamlık olarak Golf derim. Ama fiyat, bakım ve yedek parça dersen UK için Renault öneririm. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 top gear'da gördükçe ağlıyodum ara ara. adamlar 5k pound'a ne arabalar buluyolardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 MG al ingilterede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Golf hem kaliteli hem sağlam, yurtdışı yedek parça fiyatlarına bak derim, tr de ağır geçirirler golf e yedek parçada:> Toyota ekonomide adamın yüzünü güldürür tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Toyota'nın da parçaları pahalı tr de. Babamın arabanın stop lambalarıyla ön sinyalleri 1k lira tutuyor orjinalleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 hangi arabalarin 2. eli iyi bilmem de,80 yasinda doktor emeklisi ve orjinal servis disinda yol yordam bilmeyen 10 yilda toplasan 50bin km yapmamis yasli amcalarin arabalarinin 2. eli saglam oluyor valla. ozellikle boyle e39 kasa 5 serisi bulursaniz kacirmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Abi o kadar ihtimali bir araya getirip alacağın araba şu olur; http://www.ucandaire.org/imaj/kudra/bttf460-1462969c.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 O araci alabilsem zaten buraya konu acmazdim tabi evet. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Namessar said: 50bin km yapmamis yasli amcalarin arabalarinin 2. eli saglam oluyor valla. ozellikle boyle e39 kasa 5 serisi bulursaniz kacirmayin. Bir de kelepir fiyata kapatabilirsen o zaman tadından yenmez işte =) Ya o yaşlı amcanın M3 kullanma ihtimali de var mıdır acep?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Selam, O motordan hayır gelmez ama; sağır olmuştur :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Hahaha evet bir de o var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 O sekil araclar var evet ama denk dusurmek cok zor. Bir tane vardi oyle tanidik adam vefat etti araci da cocuklari sattilar gecen sene.. Bu arada benzine verecek para olsa A8 4.2 litre motor 2k pounda satiyorlar ebay'de eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 DynamicK said: topluca londra'a yerlestiricem patiyi zaten. bi sokagi satin alip komsu oluruz. 5k pounda aston martin gorduydum gecenlerde. Abii 5k pounda aston martin görmüşsün,alsanaa! Al be nolur,valla al benide yanına al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 o fiyatlara o arabalar nasıl oluyor ya vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar