indiffer43 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Betadan beri takip ediyorum tam oyun çıkacakken askere gittim. takip ediyorum oyun çok beğenilmedi fakat çok zamanım var diablo 3 ile bir arada götürebilirim. guild wars 2 çıkana kadar denenir mi? bir de yeni karakter açmak için dolu bir server önerebilirmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aicha Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Kardesim butun serverler bos ratedlar gelene kadar herkez baska oyunla mesgul ama en cok turkler ve oyun hakkinda bilgi sahibi olanlar legions of lettow da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 indiffer43 said: Betadan beri takip ediyorum tam oyun çıkacakken askere gittim. takip ediyorum oyun çok beğenilmedi fakat çok zamanım var diablo 3 ile bir arada götürebilirim. guild wars 2 çıkana kadar denenir mi? Tomb of Freedon Nadd serverı her daim dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yokdahaneler Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 [ The Company ] Tomb of freedom nadd Empire Tarafında Beraber Oynamak isteyen Arkadaslarımzı Guildimize Alıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar