nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Bi patent falan olayi da olabilir o dokunmatigin nedeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Seleph said: Asiri hassas ve 1 haftadir konusmalatim yarida kesiliyor boyle dokunmatigin ben ancak icine si.arim uzun zamandır note kullanıyorum ki kendisi s3'ten eski kalıyor. Bir kere bile dokunmatik yüzünden konuşmamda sorun yaşamadım ki o hayvan gibi telefonu yüzüme götürerek konuşuyorum genelde. He, handsfreeye getirip sonra ekranda ritm tutuluyorsa bilemem ama s3'te böyle bir sorun varsa heralde bozuk falan olmalı o telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seleph Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Hayir hacim bildigin sorun var tellefonda sebebide android,ilk dokunmatik telefonlar gibi kadiyor yav ara ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Yahu basarsin basmaz, kendi kendine bir yerleri arar. Telefon calar, kitlenir acamazsin, ring tone takilir sonsuza kadar calar, aleti kirip atasin gelir. Durdugu yerde yavaslar, durdugu yerde hizlanir pili bitirir. Zilyon tane model, hardware, yarisi store u bilmez, diger yarisi store u bilir baglanamaz. Buggy, buggy ve buggy. Way to go Google. P.S: Varliginin tek amaci rekabeti arttirmasi. Onceden smart phone larda pricing i de dusuruyordu ama su anda bakiyorum latest cikan butun adnroid phone lar iphone dan pahali. Guluyorum, geciyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 samsung s3 almanızı önermem bir sürü sorunu var en başında karşı tarafa sesin net gitmeme problemi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 abi olmaz be cikmistir bir iki tane lanetliyo gibi soyluyoruz sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Seleph said: Asiri hassas ve 1 haftadir konusmalatim yarida kesiliyor boyle dokunmatigin ben ancak icine si.arim on kemarada sorun olabilir. genelde on kamera bilgisindan aliyorlar keyleri disable etme geyigini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seleph Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Net soyluyorum su anda almayin,browser da yazmak ayri sorun,masaya koyarsin retina gormez ekran kararir,konusma sirasinda ciddi problem var ,,tahminim bu retina tarama hedesiyle konusma yazilimi arasinda problem var kulak deligimi gordugunde tus kilidine geciyor ,tek ekstrasi sarji acayip uzun iphone x2,3 arasi gibi birsey ha bide hala youtube da sorun var flash demeyin onda dgil sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 abi bu sorunlari ilk defa senden duydum ve 3 arkadsimda var... Bu servise gotursene sen telefonunu hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 ios her türlü fanboyluktan değil iksinide kullanıyorum şirket hattında android s2 var kendimde 4s ios var ios la yaptıklarımın yarısını bile yapamıyorum androidde (icloud-mac tabi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 androidden şaşmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar