LethE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 quote suzda anlardım bana deiiğini. tmm prize taktım da ben otobüste şöförü nasıl biçecem öyle.. yada okul hocaya hocam bakın yaklaşın. off kablo yetmiyo daha da gelmi dicem?[signature][hline]Küçük şeyler de ara büyüklüğü...
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 said: LethE, 27 Ekim 2004 13:19 tarihinde demiş ki: quote suzda anlardım bana deiiğini. anlamazsin demedim zaten [Bu mesaj tAKA tarafından 27 Ekim 2004 13:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Ancalagan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Arkadaslar hepinizi bi aydınlatiyim george lucasin lgiht sabre görüsünü bi cok kisi anlamsiz bulur cunku lazer ın kontrol edilemeceni zannederiz aslinda bütün elementler daha dorusu bütün madeler kontrol edilebilr bu bi teoridir tabi hmm yani söle anlatiym enerjilere yada maddelere bilgi yükleme gibi tam olarak nasil bi teknoloji oldugunu bilmiyorum sadece bi teoridir zaten bazi insanalrin görüslerine göre zuzayli teknolojiside böle bisey yane isin bi dalgadir yanilmiyosam sonucta yine partikülerden olmus olmasi gerekiyo Bunlari bilgiyle yükleyip napacagina karar verditebiliyosunuz hatat bi film vardi bu konuyla dalga gecen belki bilrisiniz abyys midir yoksa baska biseymiydi yerin cok altinda denizin dibinde uzay gemisi varda zart ta zurtta hatta sudan bi nesen cıkıyo insanlarin yanına gidiyo filan iste ordada yönetmen kardeş bisey anlatmak isttemöis ama anlicak pek insan yok cünkü bu cok yeni bi teori ve pek aydinlatilmadi insanlar iste olay bundan ibaret yeterince teknoloji ile ısıga bilgi yüklenebilirse ısın kılıcı yapilabilir ama carpistiklarinda birbirleri icine girip girmemeleri konusunda bisey diyemicem o kadarini bilmiyorum[signature][hline]Kingdom Of Celeste RoyalMessanger Sir Cromex Who he commands the past controles the future. Who he controles the Future COnquers the Past...
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 yahu nası yazmışsın sadece çok hızlı okuyunca başını sonunu hatırlıyon ehe[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
Öne çıkan mesajlar