Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 3-4 Senedir Oynamıyordum tekrar ufak ufak başladım gibi. Acc Wotlk. Bunu cataya yükseltmek istiyorum. Scroll of res olmuyor trial oynadığım için. Bildiğiniz güvenilir yollar ile satın alabileceğim bir site varmıdır? Uzun süredir oynamadığım için hangi site ne denli güvenilir bilmiyorum. Kendi sitesinde 29.99€ bana pahalı gibi geldi. http://www.wowpazar.com/ diye bir sitede ise 40tl. Ordan alsam sakata falan gelir miyim diye piyasanın hala içinde olanlara bir danışayım dedim. Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 wowpazar güvenilirdir ama fahiş fiyatlıdır. Ben buradan iki adet key almıştım geçen sene. Problem yaşamadım. Catac 33.89 TL diyor. Ki gayet iyi bence fiyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 kusura bakmayın işimi halledince buraya yazmayı unuttum :) 14.99$ a offgamers tan aldım belki başka alacak varsa diye yazayım istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 offgamers iyidir sağlamdır çabuktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar