seraphiel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 çok karmaşık bi bilgisayarım var darmadağın. bi program ya da hile var mı arama yaparken, mesela genel bi dizin vericem c: gibi, burdaki ve alt dizinlerdeki bütün resimleri bana bulsun isticem. nasıl yaparım bunu? formatı fark etmiyo, resim içerikli her şeyi şıp diye bulsun istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 arama yaparak *.jpg yemiyor mu ki? Yada Picasa yükle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Aramaya ".jpeg" yazabilirsin. Aynı şeyi düşünmüşüz, yapınca yiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 tamam oldu. bilmiyodum bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 10 kadar DOS komutu ogrenip konsol kullanin, rahat edin. dir c: *.jpeg /s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 powershell'i alışkanlık haline getirmeyi tavsiye ederim. en basit haliyle; dir -recurse -include (‘*.jpg’, ‘*.jpeg’, ‘*.gif’, ‘*.png’, ‘*.blabla’) | sort name | ft directory, name Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar