Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kimler devam ediyor.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
adonis1-2, lvl 41 mage, 36 rogue[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki:
sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum...
Mesaj tarihi:
oynama ZGRW BABS ben oraya gelince Coh oynarız Allah kısmet ederse :D[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki:
[ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki:
ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ]
krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ]
Mesaj tarihi:
Valla ben devam ediyorum da bir wow dur gidiyor. Onun da closed beta sına üye oldum. Öyle ahım şahım deil yani. Klasik Blizzard olayı : O kadar beklettiler, beklememize değecek kadar iyi bir oyun veremediler. Ama grafik deyince işte orada durucaksın. Oturup ağaçları, nehirleri izliyorsun.[signature][hline]Kırmızı Kırmızı Kırmızı her yer Kırmızı...
Mesaj tarihi:
said:
Erutan, 08 Temmuz 2004 12:08 tarihinde demiş ki:
ben oraya gelince Coh oynarız Allah kısmet ederse :D
ne zaman gelion ?
said:
Krmz, 08 Temmuz 2004 17:26 tarihinde demiş ki:
Oturup ağaçları, nehirleri izliyorsun.
Oyunun en güzel yanı o :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Bense Ötesinde Bir Av Yaparım .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
zgrw hastayım bu yanıtına:D

bilmem 20 sinde fln orda olurum herhald :D[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki:
[ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki:
ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ]
krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ]
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
biz adonis'de oynuyoruz 4-5 kişi. birkaç kişi daha var oynadığını bildiğim türk olarak. kargii clanı türk mesela.[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
bnde yeni basliorm bugun oyuna=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mesaj tarihi:
En son durum
Tum turk clanları TurKKnighTs clanı adı altında birlesmistir.
LvL 54 priest Crystal_Xen
LvL 51 roque aKuMa_Xen
LvL 45 mage Necromance

[Bu mesaj aKuMa_Tr tarafından 12 Ağustos 2004 10:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hmm.. iki farklı ırk nası birleşir orası ayrı bi muamma tabi :p[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
şimdilik değil her zaman bedava. ama haftada bir restart atılacak server'a. sadece yeni başlayanların oyunu tanımalarına yardımcı oluyor.[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki:
  • Yeni Oluştur...