Llama Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 motorda yada bisiklette paslı yere sıktıktan sonra silicekmiyim yoksa zamanla o pas yok mu olucak ordan birde koruma ve yağlama etkiside varmış kullanan arkadaşlara sorum boyaya zararı ve zincir ekipmanında dişlilerde bi sıkıntı yaratır mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 üstünde yazmıyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 ingilizce herşey.. adama sordum aldığım yere sür gitsin hiç bişey olmaz silme bile dedi güvenemedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Selam, Pas sökücü, yağlayıcı ve koruyucu etkisi var. Adamın dediği gibi sıkıp bırakabilirsin. Bende şimdiye kadar boyaya zarar vermedi. Lastik ve plastikler ile etkileşimi de yok diye biliyorum ama yine de üstündeki uyarıyı okumakta fayda var. Ben sunroof'un rayları için ve kapı kilitlerine falan Würth HHS 2000 kullanıyorum. Basınçlı su yağ bırakmıyor araçta :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar