SCelen Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Arama kısmından aradım bulamadım, aramaya inandım google'dan pati'yi arattım yine bulamadı. Ara konularda sürekli adı geçiyo tavsiye ediliyor ama başlılığının olmaması üzdü beni ühühü Arkane stüdyonun 2002de çıkardığı oyun first person rpg tadında ilerliyor. Önemli kısmı ise büyü yaptığımız runelarımızı mouse ile çizerek yapmamız. Nette bugün tr yamasını gördüm baştan bir başlayayım dedim. Oynayan eden bilgilerini paylaşsın oyuna başlamadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 4-5 yıl kadar önce Level tam sürümünü vermişti. Bir bölümünü geçemeyip bırakmak zorunda kalmıştım. Ama RPG türü için başarılı başlangıçtır Arx Fatalis. Gün ışığı yok, zindandasın bütün gün o kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 ben hatırlıyorum sanki bunun konuşulduğunu ama neyse sağlam oyundur hakkaten ben de leveldan alıp bitirmiştim, dark messiah ve yeni çıkacak dishonoredın yapımcısı bu fransız arkane studios. oynamadıysanız dark messiahı oynayın ve dishonoredı bekleyin, bethesdaya rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 en son source code'u paylaşılmıştı, sonrasını bilmiyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 bunun eski topiki vardıda arama çalışmıo çıkmıor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 ben tek tek geri giderek bulucam şimdi bekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 bulursan linkleyiver yorumları merak ediyorum lakin google amca bile bulamadı yahu, hangi karanlık dehlizlere attınız konuyu ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 buldum: http://forum.paticik.com/read.php?35,6294338,6295737#msg-6295737 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 asdgaswdf kek gibi bakıyorum sekmelere meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar