Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

alternatif teknolojik 64k ayak ısıtıcı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kablonet modemi süper ayak ısıtıyo
üstüne koyuyon ayakları ezmeden birazdan zorluyon interneti
hemen sıcacık yapıyo valla

bilgisayar fanı pek serin ama[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam

[Bu mesaj Chemical tarafından 27 Ekim 2004 02:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
webstar valla
yan koyunca üste çıkıyo ısı
orada delikler varya hani ehe[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
Mesaj tarihi:
bizim yerler muşamba valla buz gibi ısı çekiyo ayaktan üşüyoruz tabii
ama severim muşambalarımı
yanmaaz(hemen hemen) boyanmaaz kola döksen hay kolaya ziyan oldu dersin ayran döksen peynir kokmaz odan, temizlikci 2 saniyede temizler iki saat halı temizleme makinası sokmazlar odana ve parlak metal olurya uzay gemilerinin zemininde olan böyle garip garip III tırtıkları vardır o desenli:P

ama buz gibi[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 27 Ekim 2004 11:30 tarihinde demiş ki:
ehen ne diyoduk
ıscak ıscak

Aman allahım! Feci bir komployla karşı karşıyayım![signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin.
Mesaj tarihi:
ne komplosu be tek kişi yaptım komplo böyle 20 30 kişi ister:)[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
Mesaj tarihi:
PC başında hareketsiz oturunca çorapda bi işe yaramıyo bea[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt

Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz.
Aklımıza güvenelim
  • Yeni Oluştur...