Chemical Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 kablonet modemi süper ayak ısıtıyo üstüne koyuyon ayakları ezmeden birazdan zorluyon interneti hemen sıcacık yapıyo valla bilgisayar fanı pek serin ama[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam [Bu mesaj Chemical tarafından 27 Ekim 2004 02:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Head Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 marka ne? benimki oldukça ılık[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 webstar valla yan koyunca üste çıkıyo ısı orada delikler varya hani ehe[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 [signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin.
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 ehen ne diyoduk ıscak ıscak[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 ahahaha p0wn3d[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Qui, 24 Ekim 2004 00:45 tarihinde demiş ki: horasınki gerçek, o esas yılan
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 ayaklarınız üşüyomu ya bu mevsimde. sıcacık burası hala yaz gibin.[signature][hline]i love this game! tractor pulling
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 bizim yerler muşamba valla buz gibi ısı çekiyo ayaktan üşüyoruz tabii ama severim muşambalarımı yanmaaz(hemen hemen) boyanmaaz kola döksen hay kolaya ziyan oldu dersin ayran döksen peynir kokmaz odan, temizlikci 2 saniyede temizler iki saat halı temizleme makinası sokmazlar odana ve parlak metal olurya uzay gemilerinin zemininde olan böyle garip garip III tırtıkları vardır o desenli:P ama buz gibi[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Bende kasayı masanın altına attım fan çıkışına ayakalrımı dayıyıorum acaip guzel ısınıyor :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 said: Chemical, 27 Ekim 2004 11:30 tarihinde demiş ki: ehen ne diyoduk ıscak ıscak Aman allahım! Feci bir komployla karşı karşıyayım![signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin.
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 ne komplosu be tek kişi yaptım komplo böyle 20 30 kişi ister:)[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Abi şizofren oluver sen de işte =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin.
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 çorap giysenize![signature][hline]i love this game! tractor pulling
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 PC başında hareketsiz oturunca çorapda bi işe yaramıyo bea[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim
Öne çıkan mesajlar