unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 ama su sitelerin stilini yaparken kasildigim kadar hicbir seyde kasilmadim. e ticaret siteleri, shopping sistemleri, otel rezervasyon databaseleri yaptim ama, en basitinden bir logo yaparken, sitenin bir stilini tasarlarken ugrastigim kadar hicbir seyle ugrasmadim.[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Normal (: Logo seni ifade edicek yani özenle yapılmalı.Belki giren kulanıcıyı etkiliycek vs vs (: Bende site ismi bulmada kasılıyorum isim önemlidir deliriyorum[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 eee yani? sonuç?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 said: Twilight, 25 May 2003 23:22 tarihinde demiş ki: eee yani? sonuç?? ??? bir sonuç istiyorsan al sana sonuç : Logo yapmak zordur ? anlamadım neyi kast ettiğini herolayın tartışmanın bir sonucu olmasımı lazım[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 anlamsız bir thread olduğu için öyle yazdım. hergün 25km yürüyorum ama 25km koşmayı beceremedim gibi birşey olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 said: MrMedia, 25 May 2003 23:25 tarihinde demiş ki: said: Twilight, 25 May 2003 23:22 tarihinde demiş ki: eee yani? sonuç?? ??? bir sonuç istiyorsan al sana sonuç : Logo yapmak zordur ? anlamadım neyi kast ettiğini herolayın tartışmanın bir sonucu olmasımı lazım[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti biraz daha detay istersen şöyle söyliyeyim herolayın,tartışmanın bir sonucu olması tabiki gerekmez ama bu konuda tartışılacak birşey yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 web dizayni yapan bilir. bu thread bu iste olanlar icin yeterince aciklayici tek basina. amac da milletin burada bu olayla ilgili dokup ortaya desarj olmasi.[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 ya unity cim yakında yılan gibi akıcam tekrar ortamlara logolarını bannerlarını yaparız icabında[hline]Once I had a mind And thoughts was given But nowadays, in this evil age All my sense is somewhere else Once I had a soul I was one with my god But now I am abandoned Banished from these lies www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 gec kaliyosun olm. simdi lazimdi. bi tanesini daha hallettim.[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Hic sıte yapmadım hıc kasılmadım rahat ve huzurluyum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar