unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 ama su sitelerin stilini yaparken kasildigim kadar hicbir seyde kasilmadim. e ticaret siteleri, shopping sistemleri, otel rezervasyon databaseleri yaptim ama, en basitinden bir logo yaparken, sitenin bir stilini tasarlarken ugrastigim kadar hicbir seyle ugrasmadim.[hline]www.mizzah.com
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Normal (: Logo seni ifade edicek yani özenle yapılmalı.Belki giren kulanıcıyı etkiliycek vs vs (: Bende site ismi bulmada kasılıyorum isim önemlidir deliriyorum[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 said: Twilight, 25 May 2003 23:22 tarihinde demiş ki: eee yani? sonuç?? ??? bir sonuç istiyorsan al sana sonuç : Logo yapmak zordur ? anlamadım neyi kast ettiğini herolayın tartışmanın bir sonucu olmasımı lazım[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti
inf Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 anlamsız bir thread olduğu için öyle yazdım. hergün 25km yürüyorum ama 25km koşmayı beceremedim gibi birşey olmuş.
inf Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 said: MrMedia, 25 May 2003 23:25 tarihinde demiş ki: said: Twilight, 25 May 2003 23:22 tarihinde demiş ki: eee yani? sonuç?? ??? bir sonuç istiyorsan al sana sonuç : Logo yapmak zordur ? anlamadım neyi kast ettiğini herolayın tartışmanın bir sonucu olmasımı lazım[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti biraz daha detay istersen şöyle söyliyeyim herolayın,tartışmanın bir sonucu olması tabiki gerekmez ama bu konuda tartışılacak birşey yok :)
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 web dizayni yapan bilir. bu thread bu iste olanlar icin yeterince aciklayici tek basina. amac da milletin burada bu olayla ilgili dokup ortaya desarj olmasi.[hline]www.mizzah.com
Craven Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 ya unity cim yakında yılan gibi akıcam tekrar ortamlara logolarını bannerlarını yaparız icabında[hline]Once I had a mind And thoughts was given But nowadays, in this evil age All my sense is somewhere else Once I had a soul I was one with my god But now I am abandoned Banished from these lies www.hayalkent.net/freestyle
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 gec kaliyosun olm. simdi lazimdi. bi tanesini daha hallettim.[hline]www.mizzah.com
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Hic sıte yapmadım hıc kasılmadım rahat ve huzurluyum :)
Öne çıkan mesajlar