Chemical Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 arka yakınıyoruz:) Chemical: karnım aarıo be napsam bayat: gel yatiorum ben, battaniye orteriz sarilirim gecer sabaha. Chemical: eaöh bayat: a|SSSIKTIR bayat: a s;dlkfjhahahahaha bayat: BAJDSJFAJDFHAHAHAHAHAHAHA Chemical: lol Chemical: **** sandı Chemical: öküz bayat: baska biri sandim beni. bayat: aehahhehauehaheuah bayat: ay seni bayat: ahahahahahah. bayat: PHEUAEHAUHAHAHHA Chemical: ay sarhoş olmuş Chemical: abi adam gitti bayat: hahahahahah, ayh yarildim. Chemical: ben uyandım zaten saniyede bayat: ehaeh, neyse. Chemical: valla kaydedicem bu logu Chemical: patiye yolim bayat: sana cevap olarak, "sic o zaman, iyi gelir" diyorum Chemical: ahah (****bi kızın adı)[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam [Bu mesaj Chemical tarafından 27 Ekim 2004 02:40 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Chemical tarafından 27 Ekim 2004 02:40 tarihinde değiştirilmiştir]
bayat Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Ehm, sevmek suc mu.[signature][hline]bayat ekmek.
Head Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 bende karı sandı diyosun sandım , diyorum neden sansürlediler ehhe[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Alakaya maydanoz olsun ablamız.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin.[Bu mesaj Penthesilea tarafından 27 Ekim 2004 02:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 devam eder o kızın nicki: merhaba bayat {@bed}: hahhahahahaha. o kızın nicki: ne oldu? bayat {@bed}: hahahaha cicek yapmis bi de roaijlr;kajhdfaahaha. o kızın nicki: hay yemedi Chemical: niye yemedin be bayat {@bed}: yuh lan hala guluorum yer miym Chemical: öff[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
Shinoda Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Çok güzel bir kız la bu nerden buldun :)[signature][hline]Cameroon Patrick Mboma 10
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 said: Shinoda, 27 Ekim 2004 02:50 tarihinde demiş ki: Çok güzel bir kız la bu nerden buldun :) Eski kız arkadaşım.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin.
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 bayat kim? bayan mı? bayansa sarılıp yatmasında ne var? konuda yetersiz information var..Çok yetersiz hemde.[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Satılık Süper Tesisat!Üst Model için satıyorum!Kaçırma!
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 bayat is male bayat is a gm on nebula bayat is a old friend of chemical bayat have lots of girlfriends at msn his girlfriends name starts with Che[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Chewbecca?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin.
Head Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 benim hanımın resmini koyayım[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Ya süpermiş cidden de, sanki ön dişleri hafif ayrık :([signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin.
Head Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 olsun kişilik olarak melek gibi .p[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Tabiki, iç güzelliği de tamsa süfermiş cidden.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin.
Head Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 bu arada ismi semra tanımayanlar olabilir[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Ya bu resimdeki sanki "ben oğlumu veremedim bide burdan eş ariyim oğluma "adlı tv programındaki kadına benzio sanırım.[signature][hline]..:: Team McLaren Mercedes ::..
Head Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 benzemekle kalsa. ta kendisi .p[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
HaDeSs Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 api ayrılırsan haper fer:))))[signature][hline]TaN|2ıNıN BıLe Bı|2 ceHeNNemI wa|2dıR bu o'NuN ıNsaNLa|2a oLaN sevgIsıdı|2...
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 aman ha :) yanlış anlaşılmaya kurban gitmeyin ehah[signature][hline]"And God said, Let there be light: and there was light."
Öne çıkan mesajlar