cetoritto Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Mısr'a gidiyorum, 1 hafta kalacağım. Bu kaçıncı gidişim bilmiyorum çünkü daha önce onlarca kez gittim. Size hem Mısır'dan ve hem de oradan döndüğümde ayrıntılı Mısır izlenimlerimi yazacağım. Ayrıca önceden bilmiyordum, programımı yaptıktan sonra öğrendim, haftaya Çarşamba ve Perşembe devlet başkanı seçimleri varmış. Enteresan şeyler göreceğimden eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 ölülere hallenenlerin ülkesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 biliyorsundur zaten de gösteri yapıyorlar, örgütlü direniş fln diye gaza gelip eyleme gideyim deme. adamların sivil polisi deveyle,palayla giriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 oha misira gidip polis olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 çingeneyi ısır gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Ya işin aslı tırsıyorum biraz. Baştan seçim olduğunu bilseydim ertelerdim bu seyahati ama ne yazık ki tüm ziyaret programımı yaptım. Perşembeyi Cumaya bağlayan gece İskenderiye'den döneceğim. Sanırım o gün işim biter bitmez otelden valizimi alıp havaalanına gideceğim. Çünkü daha sonra yollarda gösteri ve taşkınlıklar olmasından çekiniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 o kadar gidiyorsun çetinabi bi içki getirdiğini görmedi dutyfreeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 dönüşte suriye'ye de uğra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 cetoritto said: Ya işin aslı tırsıyorum biraz. Baştan seçim olduğunu bilseydim ertelerdim bu seyahati ama ne yazık ki tüm ziyaret programımı yaptım. Perşembeyi Cumaya bağlayan gece İskenderiye'den döneceğim. Sanırım o gün işim biter bitmez otelden valizimi alıp havaalanına gideceğim. Çünkü daha sonra yollarda gösteri ve taşkınlıklar olmasından çekiniyorum. Tırsacak birşey yok ki. Zihniyet olarak polisin tarafındasın korkma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 kaşınma kapıkulu, nefretini başka yerde, başka türlü ve mümkünse başkasına kus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 DoorCool. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 sadfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 benim için piramitlere uzun uzun bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRSERVinc Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Süt mısırı istiyorum ben 10 kilo getir pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 abi ankaraya da bi gel artık da içelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
braid Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 benim karnım acıktı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Darı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seleph Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 KapIKulu said: cetoritto said: Ya işin aslı tırsıyorum biraz. Baştan seçim olduğunu bilseydim ertelerdim bu seyahati ama ne yazık ki tüm ziyaret programımı yaptım. Perşembeyi Cumaya bağlayan gece İskenderiye'den döneceğim. Sanırım o gün işim biter bitmez otelden valizimi alıp havaalanına gideceğim. Çünkü daha sonra yollarda gösteri ve taşkınlıklar olmasından çekiniyorum. Tırsacak birşey yok ki. Zihniyet olarak polisin tarafındasın korkma. Aheiyuhwutijh cok komik lanuhfhdjkyfoeqpqwertyklavyeymisqq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 polis diye heavy camel basmislar. dogru bir karar. infantrye karsi gucluler ne de olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 HEAVY CAMEL NE AUHADHGADHADHADHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Sen de ne kadar abidik gubidik ülke varsa hepsine gidiyon he. Bi kere de Finlandiya'ya İsveç'e falan git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 pislik götürüyo mu mısırı hala ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Nigger_of_the_sand said: Sen de ne kadar abidik gubidik ülke varsa hepsine gidiyon he. Bi kere de Finlandiya'ya İsveç'e falan git. ah be kardeşim, yarama parmak bastın :) Fistan said: pislik götürüyo mu mısırı hala ? evet, geçen sene ki <> den sonra daha da berbat. iskenderiye nispeten daha temiz (ne de olsa deniz şehri) ama kahire her zamankinden daha da pis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Bu sefer dönme ya kal orda valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Seleph said: KapIKulu said: cetoritto said: Ya işin aslı tırsıyorum biraz. Baştan seçim olduğunu bilseydim ertelerdim bu seyahati ama ne yazık ki tüm ziyaret programımı yaptım. Perşembeyi Cumaya bağlayan gece İskenderiye'den döneceğim. Sanırım o gün işim biter bitmez otelden valizimi alıp havaalanına gideceğim. Çünkü daha sonra yollarda gösteri ve taşkınlıklar olmasından çekiniyorum. Tırsacak birşey yok ki. Zihniyet olarak polisin tarafındasın korkma. Aheiyuhwutijh cok komik lanuhfhdjkyfoeqpqwertyklavyeymisqq Aheiyuhwutijh cok komik lanuhfhdjkyfoeqpqwertyklavyeymisqq Aheiyuhwutijh cok komik lanuhfhdjkyfoeqpqwertyklavyeymisqq Aheiyuhwutijh cok komik lanuhfhdjkyfoeqpqwertyklavyeymisqq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar