forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 varmış da stalk history tuttuğunu bilmiyordum nasıl sildim kendimi bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 asauidhuiasdhuiashdajkdhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paralı orası da. Para verenler görüyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 LinkedIn arkadaslik sitesi olmadigindan sorun yoktu ama silmen iyi olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 yok aga çatır çatır görüyorsun ismimi filan değiştirdim baktım diğer bilgiler kabak gibi ortada, yapcak bir şey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 ne bileyim benim baktığım kişi merak edip bakmamış, eziklik olmasın diye eziklik yapayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Ölmüşüm abi ben o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 linked in e uye oldum ben 3 gunde 10-15 tane is teklifi gelince kapattim. ben is teklifi almam, is teklif ederim politikama ters dustugu icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 "abi ordaki profilleri görmek için linkedin'e üye olmaya gerek yok,google'dan da çıkıyor.hem kendini de afişe etmiyorsun " grandmaster stalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 resimler büyümüyor, daha az detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 ZAAAAAAAA lan linkedini de bu işe alet oluyor ya asdasfasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 iş kadını avı(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 @forgiver profil fotoğrafını genelde vesikalık veya ona benzer koyuyorlar,hani büyütünce de zaten birşey farketmiyor. ayrıca açığa çıkmaktansa sınırlı bilgi iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 bankacı kızların vesikalık resimlerini mi dikizliyonuz olm, yuh artık. cuk kadar bi foto koyabiliyosun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 yoklukta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 yok aga, ben eski arkadaşlar ne alemde, nerede çalışmaya başlamış fln ona bakıyorum tabi arkadaşların arkadaşlarına da bakıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 ordaki kızlar ceo avında. çulsuzlar boşa dadanmasın. 3 kişilik şirkette de kendinize müdür yardımcısı ünvanı vermeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 arkadşa bu nedir aga diye açsan baktı diye gözüküyor olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 sadece gold üyeler görüyor benim bildiğin eğer baktigin hatun normal üye ise istanbul civarından biri sana baktı gibisinde mesaj alıyor sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 kapatabiliyosun onu. anonymous yapıyosun kendini. ama sana bakanları da goremiyosun onu acınca. ille linkedin'de stalk yapacam diyosanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 normal üyeler son 10 taneyi mi ne görüyor öle bişe. kalanları görmek için paralı üyelik gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 2 hesap açtım denedim benim sıkıntı eklemediğim/ekleyemeceğim halde bakmış olmamdı, sildim gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 toggie said: kapatabiliyosun onu. anonymous yapıyosun kendini. ama sana bakanları da goremiyosun onu acınca. ille linkedin'de stalk yapacam diyosanız. olmuyor öyle de ilk önce baktıysan kalıyor direk anonim başladıysan naıl gelişir denemedim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 ya anonim yap ondan sonra stalkla iste. simdi degistirirsen mevcut dikizlediklerin icin bisey degisir mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar