Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hesap makinesi için tavsiye

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar üniversite de okuyup ti83 veya ti89 gibi hesap makineleri kullanan var mı?

Kullananlardan nedir ne değildir öğrenmem gerek ??[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Mesaj tarihi:
sitesine baktın mı?[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendo

[Bu mesaj Sly-One tarafından 26 Ekim 2004 20:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
baktım ama mesela ti89 Türkiye de yok
kullanan varsa ondan bilgi almak istiyodum[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Mesaj tarihi:
ti83+ kullaniyorum herangi bir sorun varsa yardimci olabilirim?

bayaa gelişmiş, aşmış bi hesap makinesi :)
her tür grafiği çizebilio kendileri
içine istediğin her işte kullanabileceğin programlar yükleyebiliosun sitesinde dev arşivi var...

ne bilim daa bi ton özelliği var sen sor ben söliim[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır...
Mesaj tarihi:
said:
n0body, 26 Ekim 2004 20:30 tarihinde demiş ki:
ti83+ kullaniyorum herangi bir sorun varsa yardimci olabilirim?

bayaa gelişmiş, aşmış bi hesap makinesi :)
her tür grafiği çizebilio kendileri
içine istediğin her işte kullanabileceğin programlar yükleyebiliosun sitesinde dev arşivi var...

ne bilim daa bi ton özelliği var sen sor ben söliim

cok ıyı..

neler yapabiliyosun yanı ben muhendıslık okuycam.Ne gibi yarararları olur? Gelişmiş matematik ve fizikte ne kadar bana yardımı dokunur? Ne tarz programlar yuklenebılıyor? Kullanımı rahat?..[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Mesaj tarihi:
ya sly-one bastan ne dıye solemedın usttekı sorular sanada geçerli :)[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Mesaj tarihi:
bende de var o alletten
orta okulda zorunlu olarak aldırmışlardı. duruo evde öle satarım istiosan :) nasıl olsa mühendis diilim bişey diilim . efsane grafik çizerdim o aletle sınavlarda kullanamaya izin verirlerdi ehau[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
said:
Delanoresse, 26 Ekim 2004 20:22 tarihinde demiş ki:
scientific workplaceden falan ustun yani var midir bu aletlerin? o kadar paraya deger mi?

kullanmak için bilgisayara ihtiyacın yok lol.. şaka bi yana sınava girebiliyosun o aletlerle mesela , en azından ben giriyorum, çok bi faidesi oluyor..
Mesaj tarihi:
mühendislik için kullanacaksan ti83+ dan daha fazlasına ihtiyacım var :) bunun hafızası yeterli olmaz sana :)

google dan aratırsan texas instruments diye ana sayfasında programlara ulaşabilirsin... zaten içindeki programlar yetmesse kendi çok basit bi programlama dili var onunla istediğin programı yazarsın :)

kullanımı gerçekten çok kolay... şahsen tavsiye ederim... bi programla 3 boyutlu graph çizebiliordu ki bu senin işine bayaa yarayacak bir şey sanırım[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır...
Mesaj tarihi:
ti 83+ kullandım lisede 3 sene, tam bi oyun makinası .) güzel yani her işini görür..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Mesaj tarihi:
ti83 üm bozuldu! arabanın içinde güneşte kaldı antalyada yamuldu.
şimdi fx-82MS aldım işimi görüyo hemde hesaplı bi makine.
inşaat mühendisliği okuyosan fx-82ms işini görecektir.ama grafik çizen aşmış bi makina alcam diyosan karışmam.[signature][hline]i love this game!
tractor pulling
  • Yeni Oluştur...