Mephinx Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Arkadaşlar üniversite de okuyup ti83 veya ti89 gibi hesap makineleri kullanan var mı? Kullananlardan nedir ne değildir öğrenmem gerek ??[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 sitesine baktın mı?[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo [Bu mesaj Sly-One tarafından 26 Ekim 2004 20:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mephinx Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 baktım ama mesela ti89 Türkiye de yok kullanan varsa ondan bilgi almak istiyodum[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
streamin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 catiga ![signature][hline]msn:[email protected]
n0body Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 ti83+ kullaniyorum herangi bir sorun varsa yardimci olabilirim? bayaa gelişmiş, aşmış bi hesap makinesi :) her tür grafiği çizebilio kendileri içine istediğin her işte kullanabileceğin programlar yükleyebiliosun sitesinde dev arşivi var... ne bilim daa bi ton özelliği var sen sor ben söliim[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır...
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 ya bende war tamam söylettiniz :p ti89 tit. war. ne bilmek istiosun?[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Mephinx Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 said: n0body, 26 Ekim 2004 20:30 tarihinde demiş ki: ti83+ kullaniyorum herangi bir sorun varsa yardimci olabilirim? bayaa gelişmiş, aşmış bi hesap makinesi :) her tür grafiği çizebilio kendileri içine istediğin her işte kullanabileceğin programlar yükleyebiliosun sitesinde dev arşivi var... ne bilim daa bi ton özelliği var sen sor ben söliim cok ıyı.. neler yapabiliyosun yanı ben muhendıslık okuycam.Ne gibi yarararları olur? Gelişmiş matematik ve fizikte ne kadar bana yardımı dokunur? Ne tarz programlar yuklenebılıyor? Kullanımı rahat?..[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Mephinx Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 ya sly-one bastan ne dıye solemedın usttekı sorular sanada geçerli :)[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 bende de var o alletten orta okulda zorunlu olarak aldırmışlardı. duruo evde öle satarım istiosan :) nasıl olsa mühendis diilim bişey diilim . efsane grafik çizerdim o aletle sınavlarda kullanamaya izin verirlerdi ehau[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 83+ warmış işte anlatsınlar onları *2 yap bi de usb ekle.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Divin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 said: Delanoresse, 26 Ekim 2004 20:22 tarihinde demiş ki: scientific workplaceden falan ustun yani var midir bu aletlerin? o kadar paraya deger mi? kullanmak için bilgisayara ihtiyacın yok lol.. şaka bi yana sınava girebiliyosun o aletlerle mesela , en azından ben giriyorum, çok bi faidesi oluyor..
n0body Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 mühendislik için kullanacaksan ti83+ dan daha fazlasına ihtiyacım var :) bunun hafızası yeterli olmaz sana :) google dan aratırsan texas instruments diye ana sayfasında programlara ulaşabilirsin... zaten içindeki programlar yetmesse kendi çok basit bi programlama dili var onunla istediğin programı yazarsın :) kullanımı gerçekten çok kolay... şahsen tavsiye ederim... bi programla 3 boyutlu graph çizebiliordu ki bu senin işine bayaa yarayacak bir şey sanırım[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır...
bLaQ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 ti 83+ kullandım lisede 3 sene, tam bi oyun makinası .) güzel yani her işini görür..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 ti83 üm bozuldu! arabanın içinde güneşte kaldı antalyada yamuldu. şimdi fx-82MS aldım işimi görüyo hemde hesaplı bi makine. inşaat mühendisliği okuyosan fx-82ms işini görecektir.ama grafik çizen aşmış bi makina alcam diyosan karışmam.[signature][hline]i love this game! tractor pulling
Mephinx Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 gemi inşa ama ti89 cok ıyıymıs aldıgım bılgılerı gore[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 casio modellerine bak casio'nun o tip modellerini kullandım.[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 41) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar*
Etos Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 lisede aldırmışlardı ti 83+. oyun oynamak ve kopya çekmek için kullandım sadece, özelliklerini bilemiyorum =)
Öne çıkan mesajlar